Tekil Mesaj Gösterimi
slm
Alt 12.09.2005, 01:14   #23
orkun85
Yeni Yiğido

orkun85 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

8 Mesajına 10 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 orkun85 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart slm

Vallahi ne diyeceğimi bilmiyorum kesinlikle benim icin ilginc bir mac oldu.Gs-Ss ilk kez karşılaştı bununda bir ayrı heyecanı vardı bende acıkcası.Maca iyi başlayan takım sivastı,topa iyi bastı iyi oynadı hatta gs ilk sutunu 18.dakkada necatiyle attı top farklı auta gitti.Sivasin savunmasında pek sorun olmadı zaten gs ilk yarıda saidonun sutu disinda pozisyona girmedi.Burda ss savunmasında kallaya değinmek istiyorum bu adam oyunu cok iyi okuyor iyi savunmacı cok iyi kafa topu alıyor eywallah ama her hafta karsısında ahı gitmis vahi kalmıs hakan sukur oynamaz biraz daha canlı oynaması lazım.Fran sergio ve hakkı(penaltıya sonra değinicem) genelde cok iyi mac cıkardılar.

İkinci yarıda gs zaten daha birinci dakikada gol atacagının sinyalini verdi ve necatinin sutunu MACIN YILDIZI VEDAT çıkardı.Sivas bence musa yerine mehmet yıldızla ikinci yariya baslıyacakti bu cok büyük bir hata bence cünkü musa cok bencil oynayan bir adam oyunu acmak yerine kanatlara yıgıyor ve forvetleri fıtık edip pas bile vermiyor.Sivasta mehmet yıldızın oyuna girmemesi zaten lorantın beraberligin en iyi ihtimal olarak gördügünün göstergesiydi.Bu cok cok büyük bir hataydı kanımca nedeni acik cünkü gs takım savunması konusunda cok aksıyordu ligin basından beri backleri arasi en azından 20-25 metrelik kopukluk oluyordu,bence bu kopuklugu lorant hic degerlendiremedi hatta cemi neden oyundan aldı anlamadim ilk yarıda sivasin bütün atakları cem ve baliliden geldi.Andersson bugun cok asabiydi ilk büyük macında böyle davranması beni hayrete düsürdü,oyununa baksa tomasın kırmızı kart görmesi icten bile degildi zaten tomas eski tomas gibi oynamıyor.

İkinci yarının 5.dakkası oldu dedimki ümit karan oyuna girse kesin gs gol atar cünkü pozisyon var ama son vuruslar yetersiz.Umit oyuna girdi ve cidden harika bir gol attı kim olsa yerdi bence.

Penaltıya ayrı bir paragraf yazayım dedim.Sitede sivasli hemserilerim yazılarını okuyunca hayrete düstüm.Bu penaltıyı savunmanız oyun kurallarını bilmediginizi gösterir.Böyle penaltı yok.Sahsen ekran karsısında utandım böyle bişey olurmu ya.Hakkı mactan sonraki yorumunda diyorki yan hakem faul orta hakem devam kararı verdi ondan elime aldım!!!!!.MACI ORTA HAKEM YÖNETİR HAKKI BEY SEN FUTBOLCU DEGILMISIN YOKSA???...Bir maci orta hakem yönetir yan hakem yönlendirir...Hakem hakkının gözüne bakarak devam diyor hakkı topu ne hikmetse ceza sahasına sürüyor ve elle alıyor,elle alacaksan bari dısarıda al bunun izahı varmı..kimse öküz altında buzağı aramasın yüzde yüz bir utanç penaltısı...Lig tarihinin en gülücü pozisyonuydu belki...birinci lig futbolcusu bunu kesinlikle yapmamalı...

Macın yıldızlarına gelince 1-)Ümit karan 2-)Vedat 3-)Kalla ......
orkun85 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla