Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: sivasa stad gerek!!!!!
Alt 01.12.2008, 13:51   #338
mcmv-58
Yeni Yiğido

3 Mesajına 5 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 mcmv-58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart Cevap: sivasa stad gerek!!!!!

Öncelikle herkese izmirden selam.
yazılanları okudum ve sivasa 2000 kişilik stad bile fazla diyen arkadaşa sonuna kadar katılıyorum.Çünki o seyirci o halk değil yeni bir stada eski beton tribünlü stada bile layık değil.
Başka zaman her yerde ahkam kesip 6.5 milyon sivaslı var diye hava atanlar nerdeler şimdi.
Sivasın Maçlarını tv den izliyorum ve her canlı yayınlanan maçta utanıyorum.İzmirde sivaslı olmayan arkadaşlarla maç izlediğim zaman hani bumu sivas seyricisi diyorlar. 3.ligdeki hatta geçen yıl amatördeki göztepenin bile sivastan fazla taraftarı var. Seyici demiyorum özellikle taraftar diyorum.Seyirci ancak bizim 4 eylül stadında olur elinde çekirdeği ile.
Takım süper lige çıktığında hangimiz böyle bir başarıyı tahmin ediyordukki. Ozamanlar düşmesinde ne olursa olsun deniyordu. Ama şimdi takım ilk 3 oynuyor ama ne yazıkki taraftaro yok stadı dolmuyor.
Neye seviniyorum biliyormusunuz Allahtan 4 Eylül Stadı şehrin tam merkezinde zaten öyle olmasa şimdiki seyiriciyi bile zor bulurdu .
Kayseri ile kıyaslanmaya gelince bundan 2 yıl önce erciyeste süper ligdeyken kayseride her hafta çam olmasına rağmen stadları doluyordu ama bizim 15 günde bile stad dolmuyor. O yüzden sivaslıyım diyen taraftarım diyen sivasta yaşayan herkesin şapkasını önüne alıp düşünmesi gerek diye düşünüyorum.
birgün gelir ne böyle bir başkan nede böyle bir hoca olur takımın başında kıymetlerini bilelim.
mcmv-58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır