Tekil Mesaj Gösterimi
Şansı Sivasspor`da Açıldı
Alt 04.12.2008, 13:39   #1
Besyo_cu
Usta Yiğido

Besyo_cu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.819 Mesajına 8.169 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1293 Besyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende Zukunft
Standart Şansı Sivasspor`da Açıldı

Bursaspor'da geçen sezon sadece 3 maçta forma giyme şansı bulan İbrahim Dağaşan, bu sezon Sivasspor'da sergilediği performansla göz doldurdu ve takımın değişmez isimlerinden biri oldu.

İnegölspor'dan Bursaspor'a transfer edilen İbrahim Dağaşan, Bursaspor'da geçtiğimiz sezon sadece 3 maçta forma giyebildi. Yeşil-beyazlı takımda oynadığı maçlara da sonradan giren İbrahim Dağaşan, sezon başında Sivasspor'a transfer oldu. Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun'un Bursaspor antremanını izlerken, İbrahim Dağaşan'ın pas alış-verişlerini beğenerek transfer ettiğini öğrenildi.

Sivasspor'da 9 maçta ilk 11'de sahaya çıkan İbrahim Dağaşan, 4 maçta ise oyuna sonradan girdi. Attığı bir gol ve verdiği asistlerle Bülent Uygun'un gözüne girmeyi başaran İbrahim Dağaşan'ın yükselen performansı teknik heyeti mutlu ediyor. Menajerlik dönemlerinde Bursaspor'un sık sık antremanına gelip gittiğini ifade eden Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, "İbrahim'in idmanlardaki hırsını, performansını ve paslarını çok beğendim. İbrahim, sürekli takip ettiğim bir oyuncuydu ve bu sezon kadromuza dahil ettik. İbrahim oynadıkça daha iyi duruma gelecek. Yaşı da genç, antremanlarda çalışıyor ve çok istekli. Zamanla daha iyi duruma gelecek" diye konuştu.

Bursaspor'da 4 sene geçirdiğini kaydeden İbrahim Dağaşan, "4 senenin her senesi, her günü çok güzeldi. Bursaspor'da oynamamaya başladım. Ben takımdayken bir sürü teknik direktör değişikliği oldu ve kimse bana güvenip sürekli oynatamadı. Ben takımdan ayrılmak istediğimi söylemiştim, ama yüksek bonservis bedeli nedeniyle bu mümkün olmamıştı. Bu sezon Sivasspor'a transfer oldum. Bülent Uygun hocam bana çok güveniyor ve bu güveninin sonunda buraya kadar geldim. 13 maçın hepsinde forma giydim ve 1 golüm var. Takıma her mevkide hizmet vermek istiyorum. Benim amacım sadece hizmet. Sivasspor'da oynamak ve kendimi geliştirmek beni mutlu ediyor. Bülent Uygun ve Kulüp Başkanı Mecnun Odyakmaz'a çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.
Besyo_cu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 6 Kullanıcı Besyo_cu'a Teşekkür Ediyor...