12.12.2008, 00:51
|
|
|
Usta Yiğido
363 Mesajına 804 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 950 
|
Cevap: Yiğidolardan Anlamlı Ziyaret !
Alıntı:
RECEP_YÜKSEL Nickli Üyeden Alıntı
|
Bu resimdeki amca,Geçmişte çok zenginmiş,her zaman darülacezeyi ziyaret eder,har seferinde hatırı sayılır şekilde yardım yaparmış.Bu yardımlar karşılığında kendisine darülaceze tarafından teşekkür belgesi verilmiş,maalesef küçük yiğidemiz o teşekkür belgesinin önünde yer aldığı için o belge objektiflere yansımadı,ancak TGRT ve TÜRKİYE gazetesinden gelen arkadaşların kayıtlarında var.
Asıl vurgulamak istediğim ise;Bu amca zenginliğinde kızını okutmuş,bir baba olarak tüm sorumluluklarını yerine getirmiş evladına karşı.Şimdi amcanın ağzından son cümleleri anlatayım.
-Benim kızım şuanda almanya'da,sıcak yuvasında yaşamını devam ettiriyo,telefon açmış bana,''Baba seni televizyonda gördüm'' diyor.Bre kızım,önemli olan buraya gelip,gören gözlerinle görmek,şimdi sizler buraya gelmiş,beni ziyaret etmişsiniz,ne demek rahatsız etmek evladım,yayınlayında o kızım bir daha görsün.
Kısaca hemşerilerim;Bizler herbir yaşlımızla dakikalarca muhabbet ettik,nereli olduklarını kısaca hayat hikayelerinide dinledik,hatta Sivas merkezde büyük bir otel'in işletmeciliğini yapan bir hemşerimizin amcasınıda gördük orda,kısacası herbir yaşlı amcamızın olur'unu aldık öyle yayınladık bu resimleri.
|