Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Sivasspor Zirveye Yerleşti!
Alt 13.12.2008, 20:43   #24
ofgurleyuk78
Usta Yiğido

ofgurleyuk78 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

90 Mesajına 123 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ofgurleyuk78 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart Cevap: Sivasspor Zirveye Yerleşti!

Alıntı:
Büyüksün61 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Sevgili kardeşim onlar bizdendir dogrudur ama onlar ''Anı Yaşarlar'' ben ise gelecegi düşünürüm anı yaşamam veya egolarımı tatmin etmem çünkü bilirim ki benim taraftarım daha fazla benim maddi gücüm var benim herşeyim var ama bilirim ki sivaslı kardeşim de bizdendir şöyle ki Trabzona maç seyretmeye gelen sivassporlu kardeşlerimiz önce soguk durdular çünkü başlarına ne geleceklerini bilmiyorlardı bizler yanlarına gittik hoşgeldiniz dedik yemegimizi suyumuzu sigaramızı paylaştık bu arada unutmayın arkadaslar paylaşmak Dünyanın en güzel duygusudur her neyse kaynaştık sohbet ettik maçtan sonra da ugurladık işte orada ugurlama sırasında içlerinden bir kardeşimiz dedi ki abi siz gerçekten büyüksünüz ve büyüklügü hak ediyorsunuz evet büyügüz ve büyük hiçbir zaman kardeşini kıskanmaz ona yol verir yol gösterir
Sivasspor 2. liğde iken tüm Türkiye gibi bizlerde Trabzonsporun başarısı için gurur duyuyor ve alkışlıyuor idik. Şimdi bizim aslan gibi takımımız var. Önce Sivasspor. Sizleri seviyoruz. Kardeş kulübüz. Ama dedim ya önce Sivasspor. Lütfen başarımızı küçümsemeyin. Türkiyeye kabul ettirmek istiyoruz. 5. büyük biziz....