Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: BİLGİ / YARDIM KUTUSU
Alt 14.12.2008, 11:46   #163
EyüphanAydın
Usta Yiğido

EyüphanAydın - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.269 Mesajına 946 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1345 EyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yok
Standart Cevap: BİLGİ / YARDIM KUTUSU

İlk önce forumumuza giriyoruz.Forumumuza girdikten sonra konulara bakıyoruz,Konularımızı iyi gözetleyip düşüncelerimiz'i veya yeni konu açmak için forum'u kontorol ediyoruz.

Konumuzun neyle alakalı olduğuna bakma için forumumuzda,bölümleri yavaş yavaş bakmaya geçiyoruz.Uygun gördüğümüz yere konumuzu açıyoruz.Eğer sitemiz'in görevlileride uygun görürse konumuz kalıyor.

Yukarıda dediğim gibi forumdaki bölümlere bakıyoruz.En uygun gördüğümüz yere konumuzu açıyoruz.

Ben ise konumuzun taraftar bölümünde daha iyi olucağını düşünüp,Taraftar bölümünü tıkladım.

Karşıma Yeni Konu Aç diye bir ikon geldi o ikonu tıklıyoruz.

Taraftar bölümünü şeçtikten sonra konumuzun başlığını ve mesaj bölümünü yazıyoruz.

Başlığı ve mesajı yazmış bulunmaktayız...!

NOT ; RESİMLER BİRAZ GEÇ AÇILMAKTADIR,BEKLEYİNİZ!YENİ ÜYELER KONU AÇAMAZ,BİR ZAMAN GEÇTİKTEN SONRA AÇABİLİR
Ümitlerin bittiği yerde
Abdest al ve sabahı bekle...
EyüphanAydın isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla