Cevap: BURSASPOR
''Git denmedikçe Bursa'dayım
Bursaspor'un tecrübeli orta saha oyuncusu Mustafa Sarp, Bursapor ile her an sözleşmesini uzatabileceğini belirterek, "İlk geldiğimde söylediğim gibi biri bana 'git' demediği sürece Bursaspor'da kalmak istiyorum" dedi..
Bursaspor'un sponsor firmalarınca düzenlenen imza gününde gazetecilerin sorularını yanıtlayan Mustafa, transfer teklifleri aldığını, ancak Bursaspor ile sözleşmesi devam ettiği için ilgilenmediğini söyledi.
Profesyonel futbolda transfer teklifi gelmesinin doğal olduğunu ifade eden Mustafa, yeşil-beyazlı forma altında oynamaktan mutlu olduğunu, şu an için gitmek gibi bir düşüncesinin bulunmadığını bildirdi.
Mustafa, şu anda sadece Bursaspor'u başarıya götürmekten başka bir düşüncelerinin bulunmadığını dile getirerek, ''Ben ilk geldiğimde söylediğim gibi biri bana 'git' demediği sürece Bursaspor'da kalmak istiyorum. Bursaspor'da mutluyum ve kalmak istiyorum, ama sonuçta profesyoneliz. Her iki tarafın da menfaatlerinin uyuşması lazım'' diye konuştu.
Bir gazetecinin, ''Bursaspor yönetimi sözleşme yenilemeyi önerse kabul eder misin?'' sorusu üzerine tecrübeli futbolcu, ''Elbette, şartlarda anlaşırsak seve seve sözleşme yenilerim. Ama bunun için her iki tarafın da ortak bir noktada buluşması lazım. Zaten yönetim menajerimle görüşüyor'' yanıtını verdi.
|