Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 13.09.2005, 15:49   #42
BOUN
Usta Yiğido

BOUN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.255 Mesajına 3.719 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1000 BOUN isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Sevgili Erol kardeşime sonuna kadar destek veriyorum. Bundan iki yıl önce Galatasaray'ın bedava beşyüz kişiyi götüremediği Olimpiyata astronomik fiyatları koyarsan havanı alırsın. Bilet fiyatları ucuz olacak kardeşim.

Ayrıca taraftar desteğimiz az diyen arkadaşlara katılmıyorum. Belki gerçek manada taraftarımız Süper lig seviyesinde değil ama şu an diğer takımları izleyerek taraftarlığı öğreniyorlar. En büyük ders: Galatasaray seyircisi... Bizim taraftarımız bağırmasa bile müsait olduğu vakit takımına destek vermekten çekinmiyor. Örneğin geçen yıl Olimpiyatta oynanan Karagümrük maçı pazar günüydü ve saat ikideydi. Resimlerdede gördüğünüz gibi rahat 40.000 kişi vardı.

Taraftarın maça gelmesini kolaylaştıracak tedbirleri almayacaksın sonra da taraftarı stada getiremiyoruz diye ağlayacaksın.

Bu sitenin forumlarında defalarca yazdım. Yönetim İstanbul gibi büyük şehirde sayıları 800'e yaklaşan Sivaslı dernekleriyle organize hareket etse her maça kırkbin ellibinleri toplamak hiçte zor değil.

Arkadaşların yazılarını genelde okuyorum ve şu sonucu çıkarıyorum: Sanki maçlara sadece İstanbul seyircisi duyarsızmış gibi bir hava var ortada. Bizim toplumun hafızası çok zayıftır. Ne çabuk unuttunuz geçen yıl Sivasspor son sürat Süper lige ve şampiyonluğa koşuyor fakat 4 Eylül stadı bir türlü doldurulamıyor. Kapasitesi topu topu 10 bin kişiydi. Bu sene kapasite daha da arttı bakın burada söylüyorum maşlar 4 Eylülde oynanmaya başlansın yönetim yine yalvarmaya başlayacak.

Bütün saydığım olumsuzluklara rağmen ben yinede umutluyum. Belki de Sevgili Abircan kardeşimden daha inatçı ve daha umutlu. Bizim hemşerilerimiz bir gün adam gibi taraftar olacak.

Hepinize saygılar.....
BOUN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır