Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Türk Takımları ve Avrupa maçları
Alt 20.12.2008, 20:53   #381
yerliturkuaz
Usta Yiğido

yerliturkuaz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.268 Mesajına 2.761 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1287 yerliturkuaz COK SEVILEN BIR KISIyerliturkuaz COK SEVILEN BIR KISIyerliturkuaz COK SEVILEN BIR KISIyerliturkuaz COK SEVILEN BIR KISI
Standart Cevap: Türk Takımları ve Avrupa maçları

'Herşey 2 hafta içinde netleşecek''

Futbol yaşantısını Almanya Ligi Bundesliga ekiplerinden Köln'de sürdüren ancak sezon içinde yaşadığı kalp rahatsızlığı nedeniyle kariyerine devam edip etmeyeceği belirsiz olan Ümit Özat sağlık durumu hakkında ve transfer söylentileri hakkında bilgi verdi.

D Spor'un yayına katılan Fenerbahçe'nin eski kaptanı Köln takımı oyuncusu Ümit Özat'ın Ajansspor tarafından derlenen açıklamaları şöyle :

Durumumda bir değişiklik yok. Herşey 2 hafta sonra belli olacak. Bana ait raporlar 2 "hafta içinde gelecek ve doktorlarım bu raporları değerlendirip futbol hayatıma devam edip edemeyeceğime karar verecekler. Ben her zaman söylediğim gibi futbol hayatıma devam etmek istiyorum. Çünkü futbol oynamayı çok seviyorum. Ama herşey rapordan gelecek sonuca bağlı.

Sezon başı şu an isim vermek istemiyorum ama bazı teklifler vardı ama benim ne Schalke ile ne de bir başka takımla görüşmem olmadı. Futbolu Köln'de bırakmak istiyorum. Doktorlardan gelecek rapor 2 hafta içinde gelecek ve durumum netlik kazanacak. Bu raporu kulüp doktorlarım değerlendirecek ve nihai sonuç ortaya çıkacak."
yerliturkuaz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla