Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Gençlerbirliği SİVASSPOR Etkinliği
Alt 21.12.2008, 23:09   #63
sivasli215
Usta Yiğido

sivasli215 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

299 Mesajına 427 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 831 sivasli215 ist ein wunderbarer Anblicksivasli215 ist ein wunderbarer Anblicksivasli215 ist ein wunderbarer Anblicksivasli215 ist ein wunderbarer Anblicksivasli215 ist ein wunderbarer Anblicksivasli215 ist ein wunderbarer Anblick
Standart Cevap: Gençlerbirliği SİVASSPOR Etkinliği

Alıntı:
sivasli215 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
su ana kadarki tüm yorumları okudum
lider takım olarak ankaraya gidiyoruz ve lider olarak geri dönmek İSTİYORUZ!
arkadaslar,ben bu maçtan ne yalan söyleyeyim çekiniyorum.gençlerbirliğini de yakından takip ettiğimden midir bilinmez bu maçta sanki puan kaybedecekmişiz gibi geliyor bana.
samet hoca gb'nin basına geçti geçeli takımda kaydadeğer bir ilerleme yok,onun içinde belki kader maçı.yenilmemek için elinden geleni yapacak.gençlerbirliği başkanı sn.ilhan cavcav ameliyat olduğu için aylardır takımla yeteri kadar ilgilenemiyor ve yılların gençlerinin son hali ortada
yani onlar açısından baktığımda bizi yenmek için bir sürü nedenleri var
ancak bizimde iddiamızı devam ettirebilmek acısından bu maçı almamız gerekiyor
berabere bitecek diye düşünüyorum
inşallah bu konuda ben yanılırım ve sizler haklı çıkarsınız ve sivasımız 3 puanı alır....

inanın ki söylediklerimde haklı çıkacağım diye öldüm öldüm dirildim.birde maç 1-2 iken defansa çekilince yanımdaki kuzende bana inanmaya başlamıştı.son dakika gençlerbirliğinin ataklarında derin derin oh çektik.normal şartlarda maçın hakkı beraberlikti ve haklı çıkıyordum ama herşeye rağmen 3 puanı alıp devreyi lider kapamak daha mutlu etti beni.ikinci yarıda bu kadar sıkıntılı maç kazanmamamız dileğiyle...