Cevap: ESKİŞEHİRSPOR
Ünal isyan etti
Bursa ve Galatasaray maçında gollerin elle atıldığını, Fenerbahçe maçında topun kale çizgisini geçmesine rağmen gol verilmediğini söyleyen Başkan Ünal 'Trabzon maçı ise tam faciaydı. Hakem maçı Trabzon'a vermek için çıkmış. Bu görevini de en iyi şekilde yaptı. Hakemler yüzünden Eskişehirspor'un bir çok puanı gasp edildi. Biz Anadolu kulüpleri sadece rakiplerimizle değil, hakemle de uğraşıyoruz. Puan almak için onları da yenmemiz gerekiyor. Artık yeter. Eskişehirspor büyük camiadır. Sessiz kalmayacaktır." dedi.
KINIYORUZ
Maçın hakemini esefle kınadığını da söyleyen Ünal, "Ben Trabzonspor'un galibiyetini gölge düşürmek istemiyorum. Bizi burada çok iyi bir şekilde ağırladılar. Onlara teşekkür ediyor, galibiyetlerinden dolayı kutluyorum. Ancak şu bir gerçek ki; demek ki bundan sonra hakemlere, MHK'ye bir savaşta biz açacağız. Çünkü herkesin gördüğü gibi dünyada benzeri olmayan bir penaltı veriliyor. Sonrasında Cale'ye atması gerekirken bizim Tayfunu atıyor. Emeğe yazık diyorum, her zaman hak edenin hakkını vermek lazım." ifadelerini kullandı.
|