13.09.2005, 19:36
|
|
Tecrübeli Yiğido
9 Mesajına 29 Kez Teşekkür Edildi.
|
Alıntı:
blacksand58 Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaşlar, Galatasaray maçında Ümit Karan, attığı ilk golden önce kendisini marke eden adama faul yaptı ve bu sayede H. Şaş'ın ortasına bomboş pozisyonda ve rahat vurdu diye düşünüyorum.
Zaten 1-0 dan sonrada 2. golün olup olmaması önemli değildi. Bu açıdan Hakkı'nın yaptığı penaltının pek bir önemi yok. Ve bana göre hakemin bu faulu atlaması maçın kırılma noktasıydı diye düşünüyorum.
|
Alıntı:
ferraribery Nickli Üyeden Alıntı
birader böyle şeyleri bırakalım kazanmak için ne yaptık 2-0 dan sonra bile atak yok. Anderson bile bıktı pres yapmadı.
|
Alıntı:
bbptek58 Nickli Üyeden Alıntı
BENCE MAÇ ZATEN GALATASARAYIN HAKKIYDI BİZİM DOĞRU DÜZGÜN ATAĞIMIZ BİLE YOKTU BU MAÇI UNUTTUK ÖNÜMÜZE BAKALIM
SİVAS İST ÜBERALL
|
Alıntı:
Dağcı Nickli Üyeden Alıntı
Maç kazanmak için rakip kaleye gitmek lazım, şut çekmek lazım. Bizde bunlar olmadı. Mondragon efendi, en rahat maçını oynadı. Bence bu kadar defans yapmamalıyız.
|
Alıntı:
agca58 Nickli Üyeden Alıntı
ofans futbol oynanıyor ve sizler gol istiyorsunuz..böyle futbolla gol değil orta sahayı geçemezsiniz..ben faul felan göremedim..herkes kalla gibi oynasaydı bu maç berabere giderdi........
|
Alıntı:
gercek58li Nickli Üyeden Alıntı
GS haketti aldi ve bu dünyanin sonu degil.Faul falan görmedim basketbolmu oynuyoruz? Hem herkes Kalla´dan bahsediyor Hayrettin o dakkaya kadar Hasan Sas a adim attirmadi,bir sefer yoktu o da gol oldu...
|
Alıntı:
Öncelikle geçmiş geçmiştir, buna katılıyorum. Ancak bu demek değilki oynanmış maçlar hakkında hiç yorum yapmamalıyız.
Öte yandan her maçta aynı taktikle oynanamayacağı da bir gerçektir. Galatasaray'a karşı Ali Sami Yem stadında ofans oynarsanız o maçtan puan alamayacağınız daha 10. dakikada belli olurdu ve fark yerdik. Orada yapılacak olan en mantıklı ve akla uygun oyun düzeni sağlam defans yaparak kontra ataklarla gol aramaktı. Bu taktik gole kadar tuttu. Aksayan yön hızlı hucuma çıkamamaktı. O da "Ne kadar ekmek o kadara köfte" hesabı. Yani eldeki futbolcularlaa yapılabilecek olan ancak budur. Tabiiki olayın maddi yönü unutulmamalı.
Bunun dışında bu takımdan bu sezon kimsenin şampiyonluk veya Avrupa kupalarına katılma hakkı beklediğini de zannetmiyorum. Bu takımın bu sezonki hedefi ilk 10 sıra olmalı. Fazlası hayalcilik olur.
|
Alıntı:
Bu arada faul görmeyenlerin bir kez daha, eğer TV'de rastlarlarsa, pozisyonu izlemelerini tavsiye ederim.
|
Tasinmistir...
|
|
|