Alıntı:
|
serhankaburcuk Nickli Üyeden Alıntı
Kardeşim bizim düşüncelerimize adeta tercüman olmuşsun...Sivasın insanını ben çözdüm..Herkes için konuşmuyorum ama Sivasın insanı kuru teneke gibi dıngırdıyor..Benim bu tribünde sayılı ve bildiğim insanlar hariç kimseye güvenim kalmadı...Herkes boş boş konuşuyor...Hatta maç esnasında ismini vermeyeyim bir vatandaş gelmiş bize diyorki bağırmayın neden bağırıyorsunuzki siz bağırdıkça onlar daha çok bağırır diyor...Bizimde verdiğimiz cevap şu oldu biz eğer buraya bu stada geldiysek takımı desteklemek için geldik çekirdek yemek için veya oturmak için değil...Arkadaşlar duyarlı olalım burası Kurtlar Sofrası burada adamın gözünün yaşına bakmazlar...SEYİRCİ PSİKOLJİSİNDEN KURTULUP TARAFTAR OLALIM...
HER YERDEYİZ....
|
HAKLISIN SERHAN ABI BU YUZDEN ORDA BIRISIYLE TARTISTIM NIYE BAGIRIYOSUNUZKI SESIMIZI DUYMAZSLAR DUSUNCESINE KAPILMISLAR BENCE BU COK YANLIS O MACTA OTURAN KISILER EMINIMKI TRABZON MACINDADA OTURUP CEKIRDEK YIYECEKTIR BU ONLAR ICIIN VAZGECILMEZ OLMUS BIZ ONLARI O KOMPLEKSTEN UZAKLASIP TAM BI DESTEKCI TARAFTAR OLARAK GORMEK ISTIYORUZ