Cevap: Yiğido Tarihe Geçti
Mehmet Yıldız'ı hırslandıran olay
Mersin Medya Grup tarafından "Spor'da Dostluk ve Vefa Gecesi" kapsamında, Mersin Üniversitesi Yenişehir Kampüsü İstemihan Talay Konferans Salonu'nda düzenlenen "Türk Sporu'nun Dünü, Bugünü ve Yarını" konulu panele konuşmacı olarak katılan Mehmet Yıldız futbola nasıl başladığını anlattı.
Mehmet Yıldız da ise transfer ile ilgili soruları almadı. Mehmet Yıldız, "Futbola ilk başladığımda hocam bana 'senden futbolcu olmaz' demişti. Bu beni hırslandırdı ve daha çok çalışmama neden oldu. Bugün iyi bir noktada olduğuma inanıyorum. Futbolcu olarak benim de hedeflerim var" diye konuştu. Panelin konuşmacılarından Oktay Derelioğlu ise futbolda zaman zaman şanssız anlar olabildiğine dikkat çekerek, "Futbolumun zirvesindeyken şanssız bir sakatlık yaşadım ve bu sakatlıkla birlikte bir düşüş süreci yaşadım. Daha sonra bir çok kulüpte oynadım ama açık söylemek gerekirse gittiğim yerleri kaldıramadım ve uyum sağlamakta zorlandım. İzlerken en çok zevk aldım takım Sivasspor. Futbolculuk hayatımda unutamadığım anlardan biri ise milli takımda Belçika'ya attığım goldü. Bu gol beni unutulmazlar arasına yazdıracak. Bu golle futbol tarihine geçtim" dedi.
|