Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 14.09.2005, 00:10   #92
skywriter
Tecrübeli Yiğido

9 Mesajına 29 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 851 skywriter FAZLA SÖZE GEREK YOKskywriter FAZLA SÖZE GEREK YOKskywriter FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
ElbeyLi58 Nickli Üyeden Alıntı
Sivasspor, geçen hafta aldığı 2-0'lık Galatasaray yenilgisini unutarak, bu hafta Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynayacağı Trabzonspor maçı hazırlıklarına başladı.
Vali Lütfullah Bilgin Sivasspor Tesisleri'nde teknik direktör Werner Lorant yönetiminde yapılan antrenmana tüm oyuncular katıldı. Düz koşu ile başlayan antrenmanda defans, orta saha ve forvet oyuncularından 3 ayrı takım kuran Lorant, 3 ekibi 5'er dakika ara ile yaklaşık 1 saat süreyle karşılıklı oyun kurma, gol atma ve savunma yapma çalışmasına tabi tuttu.
Bu arada sakatlıkları devam eden Mohammed Ali ile Gökhan Bozkaya düz koşu yaparken, geçen hafta Almanya'da belinden ameliyat olan kaleci Pektoviç de takımdan ayrı çalıştı.
Antrenman son bölümünde futbolcular koşu yaparken, Lorant'ın Kangal cinsi iki köpeği de antrenman sahasına girerek, futbolcuların peşinden koştu. Yiğit ile Sultan isimli Kangal cinsi iki köpek, çalışmalara renk kattı.
Teknik direktör Werner Lorant, antrenman sonrasında yaptığı açıklamada, kendi sahalarının tamirde olması nedeni ile Cuma günü Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynayacakları Trabzonspor maçının hazırlıklarına başladıklarını söyledi.
Geçen hafta Galatasaray'ın ilk golü bulana kadar maçta galip gelmeyi düşünemediklerini de ifade eden Lorant, "Onların sevindiği taraf, Sivasspor gibi güçlü bir takımı yenmeleridir" diye konuştu.
Trabzonspor maçında ise Galatasaray maçından farklı bir sistem uygulayacaklarını belirten Alman teknik adam, "Hiçbir zaman aynı şekilde oynamayacağız. Her maçtan önce değişik şekiller belirlenir ve buna göre oyun oynanır" dedi.
Basın mensuplarının maçlarda kullandığı tespihi sormaları üzerine ise Lorant, "Ben tespih kullanmasını seviyorum. Batıl inanç değil ama maç sırasında elimde olunca beni sakinleştiriyor. Fenerbahçe'de iken de tespih kullanıyordum. Ben hiçbir zaman stres yapmam, Cuma günü de stres yapmayacağım. Büyük takımlara karşı yapılan stresin önemi yok. Çünkü rakiplerimiz küçük takımlardır" cevabını verdi.
Galatasaray maçında en çok kızdığı konunun galip gelememeleri olduğunu belirten Lorant, "Bu maçtan savunma ve mücadele etmesini öğrendik. Oyunu son dakikaya kadar aynı şekilde bitirmek lazım. Futbolcularım şimdi de bunu öğrendiler" diye konuştu.
Perşembe günü havayolu ile İstanbul'a gidecek olan Sivasspor'da son güne kadar günde çift antrenman yapılacağı ve antrenmanların basına kapalı olacağı belirtildi.

Tasindi...
skywriter isimli Üye şimdilik offline Konumundadır