Abdurrahman'a Talip Var
Yönetim, ’transfer istemiyorum’ diyen Skibbe’ye rağmen sıkıntı yaşadığı bölge için Abdurrahman Dereli’de karar kaldı. Cimbom, bu oyuncunun dışında Fransa’da da sağ bek arıyor.
GÖZÜNÜ UEFA Kupası’na diken G.Saray Yönetimi ara transferde takımına kesin olarak takviye yapma kararı aldı. Ligde şampiyonluğu ve UEFA’da Şükrü Saracoğlu’nda finali düşünen yöneticiler, ’Transfer istemiyorum’ diyen Michael Skibbe ile önceki gün görüştü ve transfer konusunu masaya yatırdı. Sarı kırmızılı idarecilerin sezon içinde büyük bir kriz yaşadığı sağ beke takviye yapmak için harekete geçmeye hazırlandığı ortaya çıktı.
Rapor olumlu
Futbol komitesinin geçen sezon Konyaspor maçında sakatlanan Uğur Uçar’ın uzun sakatlığı sonrası ideal bir sağ bekin takımda mevcut olmaması ve Sabri, Barış gibi orta saha özelliği olan oyuncuların görev aldığı defans bölgesine transfer yapacağı bildirildi.
Savunma özellikleri kuvvetli olan ideal bir sağ bek transferi yapacak olan G.Saraylı yöneticilerin yurt içindeki gözde adayının ise Abdurrahman Dereli olduğu ifade edildi. Sarı kırmızılı teknik heyetin de Sivasspor’un gözde futbolcusuna olumlu rapor verdiği dile getirildi.
Rota Fransa
Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan başarılı oyuncunun transferi için de G.Saraylı idarecilerin, Sivasspor Yönetimi ile anlaşma zemini aramak için harekete geçeceği belirtildi. Abdurrahman’ın yanı sıra G.Saray Yönetimi’nin Fransa Ligi’nde de gizli bir sağ bek arayışında olduğu ortaya çıktı.
Yönetimin, sağ bek mevkine kesin olarak takviye kararının yanı sıra forvete de takviye yapmayı düşündüğü dile getirildi.