Alıntı:
serhatcan Nickli Üyeden Alıntı
arkadaşlarrr. sivassporun her milliyetten her dinden taraftarı olmalı. ve açıkca söyleyeyim ben gayrimüslüm biriyim veee benim gibi sivasspor aşığı,sivasspor sevdalısı,sivas sevdalısı o kadar çok gayrimüslüm insan varki.işte benmim parmak bastığım olay buuuuu. sivasspor sadece müslümanlarınmııı. ben sivaslıyım ama gayrimüslümüm. evet böyle bir demece benim bakış açım nasıl olmalı. bunu lütfen cevaplayın. böyle bir demece gerek varmıydı.şimdi ben sivassporu sadece müslümanların takımı diye desteklememem mi lazım. geçen günlerde istanbulda yapılan geceye destek amaçlı gitmemem mi gerekirdi. ve benle beraber 6 tane gayrimüslüm o geceye gidip desteklememelerimi gerekirdi.
|
Sivassporun tabiki her kesimden taraftarı olmalı. Zaten Bülent hocanın gayrimüslimlerle bir alıp veremediği yok. sadece yabancılar için böyle bişey düşünülmüşse biz müslümanlar içinde böyle birşey düşünülebilir diyor. zaten bizim dinimizde kimsenin dinine kökenine bakılmaz. paygamberimizin dedeği şekilde söylersek " SENİN DİNİN SANA BENİM DİNİM BANA". kimsenin kimsenin dinine inanışına karıştığımız yok. hertürlü farklılığa saygılıyız hiç kimseye ayrımcılık yapılmasın tek istediğimiz bu.