Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Yiğidolarımızı Değerlendirelim
Alt 26.12.2008, 21:04   #7
yerliturkuaz
Usta Yiğido

yerliturkuaz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.268 Mesajına 2.761 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1281 yerliturkuaz COK SEVILEN BIR KISIyerliturkuaz COK SEVILEN BIR KISIyerliturkuaz COK SEVILEN BIR KISIyerliturkuaz COK SEVILEN BIR KISI
Standart Cevap: Yiğidolarımızı Değerlendirelim

Michael Petkovic :Tecrübesi ile bu sezon
geçen sezona göre daha iyi oynuyor bazen kendine fazla güveninden hata yapıyor çok önemli bir oyuncumuz...

Akin Vardar :Petkoviç'in olmadığı zamanlarda kalemizde çok iyi işler yaptı çok iyi bir kaleci ilk on bir oynaması için ya Petkoviç satılacak ya da Petkoviç sakatlanacak.....

Mamadou Diallo :
Mükemmel işleyen defansımızın önemli görev adamlarından bir tanesi ilerki yıllarda ondan para kazanacağımıza inanıyorum...

Hayrettin Yerlikaya :Aslında çok iyi bir defans oyuncusu tek dezavanatajı bana göre top tekniği yok ama kademeye girmesini mükemmel buluyorum...

Sedat Bayrak :Uzun bir sakatlık döneminin ardından kendini yeni yeni buldu geçen sezon tam milli takıma seçileceği zaman sakatlandı ama böyle giderse yeniden seçileceğine inanıyorum. Yalnız Gençlerbirliği maçında eski çevikliğini kaybetmiş gördüm....

Murat Sözgelmez :İyi bir yedek oyuncusu ilk onbirde de oynayabilir fakat önünde çok önemli defans oyuncuları var....

Fábio Bilica :Türkiye'nin en iyi defans oyuncusu ben bunun kadar sağlam defans görmedim kontratı bir yıllık kontratını yenilememiz gerekiyor...

Abdurrahman Dereli :Defans hattımızın sağ beki dinamosu Fatih hocanın bu adamı ne zaman göreceğini çok merak ediyorum....

İbrahim Dağaşan :
Mohammed Ali'nin dönmesi ile yedeğe çekildi oynadığı maçlarda çok iyi işler yaptı arada bir oyundan düşüyor performansını 90 dakikaya yayması gerekiyor....

Musa Aydın :
Sivasspor'da adeta yeniden doğdu güzel bir performans sergiliyor nazar değmez ama biraz fizik gücünü geliştirmesi gerekir....

Muhammet Ali Kurtuluş :Son maçlara damgasını vurmayı başardı kendiside biliyor neler yapabileceğini yeter ki gününde olsun....

Konfory Sylla :Çok hırçın çok kart görüyor ve de çok çabuk faul yapıyor ama orta sahamızı ayakta tutmayı başarıyor biraz pas yüzdesini geliştirmesi gerekir....

Sezer Badur :
Devre arasında gitmesini bekliyordum açıkcası takımda beğenmediğim tek futbolcu benim....

Onur Tuncer :
Çok iyi bir yedek Bülent hocamızın güvendiği bir isim....

Sergio Oliviera :Çok şey beklediğim fakat beni hayal kırıklığına uğrattı gitmesinden yanayım....

Faruk Bayar :Kaliteli bir sol ayak Hayrettin'den daha iyi işler yapabileceğine inandığım bir isim....

Pini Felix Balili :
Tam bir kontratak futbolcusu ama çok çabuk sakatlanmaya başladı son zamanlarda evlilik yaramadı galiba....

Herve Tum :
Sezon başında bir çok kimse tarafından istenmiyordu fakat gerek orta sahada gerek forvet hattında çok önemli işlere imza attı.

Mehmet Yıldız :Bülent Uygun'un en güveniği futbolcu ve son zamanlarda RTürk futbolunun yetiştirdiği en önemli golcü ama son zamanlarda aklı çok karıştı ligin son iki maçında varlığı yokluğu belli değildi....

Bülent Uygun:
Türk antrenörlerin son zamanlarda yetiştirdiği en önemli teknik adam hedefleri doğrultusunda ilerliyor ileride çok büyük görevler üstlenecek....

Mecnun Otyakmaz:Büyük başkan bizim impratorumuz Sivas'ın buraya gelmesinde en büyük emeği olan insan işini çok iyi yapıyor tam bir Sivasspor aşığı....
yerliturkuaz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 5 Kullanıcı yerliturkuaz'a Teşekkür Ediyor...