26.12.2008, 23:12
|
|
Usta Yiğido
416 Mesajına 603 Kez Teşekkür Edildi.
|
Cevap: Yiğidolarımızı Değerlendirelim
Michael Petkovic :Onun kalede olması tribünlerde bana dahada bir güven veriyor,4 yıldır belli bir standartın altına hiç düşmedi.
Akin Vardar :Tam bir professiyonel,ne zaman kaleye geçtiyse görevini mükemmel yerine getirdi,tek şanssızlığı önünde petkoviç gibi bir kaleci olması.
Mamadou Diallo :Bilicanın gelişiyle pabucu biraz dama atılır gibi oldu,fakat inanıyorumki forma şansı bulursa bir daha çıkarmaz o formayı.
Hayrettin Yerlikaya :Hayrettin yıllardır professiyonel futbol oynuyor,ama tek hamleli futbolcu,topu iyi kullanamıyor,bu yönlerini geliştirebilseydi şimdi onu avpuda izliyor olurduk.
Sedat Bayrak :Ağır bir sakatlık yaşadı ve uzunca bir süre futboldan uzak kaldı,ikinci yarı daha iyi bir sedat bekliyorum ben.
Murat Sözgelmez :Bülent hocanın prenslerindendi,mevkiinde çok kaliteli isimler olunca fazla forma şansı bulamadı.
Fábio Bilica :Anlatılmaz yaşanır.
Abdurrahman Dereli :Birinci sınıf bir futbolcu,mevkiinde türkiyenin bir numarası bana göre.
İbrahim Dağaşan akika aldığı zamanlarda hep olumlu işler yaptı.
Musa Aydın :Takımın cesur yüreği.
Muhammet Ali Kurtuluş :Zaman m.ali için en iyi ilaç.
Konfory Sylla :Benim için takımdaki gizli kahraman,tam bir savaşçı.
Sezer Badur :sezonun ilk dönemindeki futbolunu son zamanlarda göremez olduk.
Onur Tuncer :?????????????????????
Sergio Oliviera :En büyük hayal kırıklığı.
Faruk Bayar :Hayretinin yokluğundaki liğin ilk haftalarında çok parlak bir grafik çizdi,ondan sonra ortalıkta fazla göremedik.
Pini Felix Balili :4 eylül tribünlerinin sevgilisi.
Herve Tum :Hiçte alışık olmadığı bir bölgede oynadı,ve görevini eksiksiz yerine getirdi.
Mehmet Yıldız :Onu anlatmaya kelimeler yetmez.
|
|
|