Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Yiğidolarımızı Değerlendirelim
Alt 26.12.2008, 23:12   #9
muhsin koçak
Usta Yiğido

muhsin koçak - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

416 Mesajına 603 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 848 muhsin koçak COK SEVILEN BIR KISImuhsin koçak COK SEVILEN BIR KISImuhsin koçak COK SEVILEN BIR KISI
Standart Cevap: Yiğidolarımızı Değerlendirelim

Michael Petkovic :Onun kalede olması tribünlerde bana dahada bir güven veriyor,4 yıldır belli bir standartın altına hiç düşmedi.

Akin Vardar :Tam bir professiyonel,ne zaman kaleye geçtiyse görevini mükemmel yerine getirdi,tek şanssızlığı önünde petkoviç gibi bir kaleci olması.

Mamadou Diallo :Bilicanın gelişiyle pabucu biraz dama atılır gibi oldu,fakat inanıyorumki forma şansı bulursa bir daha çıkarmaz o formayı.

Hayrettin Yerlikaya :Hayrettin yıllardır professiyonel futbol oynuyor,ama tek hamleli futbolcu,topu iyi kullanamıyor,bu yönlerini geliştirebilseydi şimdi onu avpuda izliyor olurduk.

Sedat Bayrak :Ağır bir sakatlık yaşadı ve uzunca bir süre futboldan uzak kaldı,ikinci yarı daha iyi bir sedat bekliyorum ben.

Murat Sözgelmez :Bülent hocanın prenslerindendi,mevkiinde çok kaliteli isimler olunca fazla forma şansı bulamadı.

Fábio Bilica :Anlatılmaz yaşanır.

Abdurrahman Dereli :Birinci sınıf bir futbolcu,mevkiinde türkiyenin bir numarası bana göre.

İbrahim Dağaşan akika aldığı zamanlarda hep olumlu işler yaptı.

Musa Aydın :Takımın cesur yüreği.

Muhammet Ali Kurtuluş :Zaman m.ali için en iyi ilaç.

Konfory Sylla :Benim için takımdaki gizli kahraman,tam bir savaşçı.

Sezer Badur :sezonun ilk dönemindeki futbolunu son zamanlarda göremez olduk.

Onur Tuncer :?????????????????????

Sergio Oliviera :En büyük hayal kırıklığı.

Faruk Bayar :Hayretinin yokluğundaki liğin ilk haftalarında çok parlak bir grafik çizdi,ondan sonra ortalıkta fazla göremedik.

Pini Felix Balili :4 eylül tribünlerinin sevgilisi.

Herve Tum :Hiçte alışık olmadığı bir bölgede oynadı,ve görevini eksiksiz yerine getirdi.

Mehmet Yıldız :Onu anlatmaya kelimeler yetmez.
muhsin koçak isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 5 Kullanıcı muhsin koçak'a Teşekkür Ediyor...