Michael Petkovic : tecrübe abidesi ama yan toplarda zafı var.
Akin Vardar : Geçen sezon petkoviçin yokluğunda performansıyla göz doldurdu her zaman kalede güven verebilecek seviyede bir kaleci o yüzden yedek kalecimiz bile diğer takımlar tarafından imreniliyor.
Mamadou Diallo : takımın vazgeçilmez stoperi..
Hayrettin Yerlikaya : sivasımızın emaktar futbolcusu.. o yüzden ara ara hata yapsada onu eleştirme hakkına sahip değiliz.
Sedat Bayrak : diallo veya bilicanın olmadığı zamanlarda görevini yerine getirebilecek seviyede bi futbolcu
Murat Sözgelmez : sedat gibi iyi bi stoper.
Fábio Bilica : sivassporun yaptıgı en isabetli transfer.. onun sayesinde kaç top çizgiden çıktı.. sivassporun başarısına katkısı büyük.
Abdurrahman Dereli : mehmet yıldızdan sonra en begendıgım oyuncu

İbrahim Dağaşan : Cok iyi yedek
Musa Aydın : orta sahayı dinamizme eden vazgecilmez oyuncumuz.
Muhammet Ali Kurtuluş : yaşlı kurt sivassporu lider etmesini bildi.
Konfory Sylla : Ön liberonun yalnız ve başarılı savaşcısı
Sezer Badur : fenere attıgı gol hala aklımda cok iyi oyuncu
Onur Tuncer : Zamanla cok daha iyi olackatır daha cok şans vermemız lazım
Sergio Oliviera : bi türlü yeteneğini sergileyemedi.
Faruk Bayar : David Bachkam'a benzettiyorum ama yeteneklerini göremedim bi türlü
Pini Felix Balili : bencilliği bi yana bırakıp takım başarısına oynayan bi futbolcu. fırtına gibi esiyo maşallah her zaman böle devam etmesini istiyorum
Herve Tum :bursaspordayken hiç oynayamıyordu sivasa gelince herkes bu kim dedi ama oynadıgı futbollada herkesi şaşırtmasnı bildi.
Mehmet Yıldız. : Boğa gibi güçlü hava toplarında çok etkili topu ayağına indirdiği zman da kimseye kaptırmıyor.. topu surerek arkasında 2 defans oyuncusunu peşine takıyor ve defansta oluşan boşluktakı arkadasına pasını atıyor ve arkadaşıda bu pası cok iyi değerlendiriyor sivassporun başarısına en çok katkısı olan oyuncu nedeyim ki başka harika..