Michael Petkovic :çok iyi bir kaleci.bazı eksikleri de yok değil.aut atışları genelde taça çıkıyor ve gereksiz zaman geçirme ile gereksiz kart görüyor.
Akin Vardar :bence petkoviç'ten daha iyi kaleci.refleksleri daha iyi ama ismi akın.
Mamadou Diallo :geçen sene en beğendiğim oyuncuların başındaydı.bu sene arka planda kaldı.fakat yedek klubesinde olması da bizim için çok iyi.
Hayrettin Yerlikaya :iyi bir sol kanat oyuncusu.hücuma da elinden geldiğinc destek veriyor.başarılı
Sedat Bayrak :geçen seneki sakatlığını atlattıktan sonra iyi bir geri dönüş yaptı.savunmanın bel kemikleriden biri.
Murat Sözgelmez :murat'ta diallo gibi bilica ve sedatın arkasında kaldı.ihtiyaç anında sürekli hazır olması işine duyduğu saygıdan.
Fábio Bilica :ilk defa braga maçında izlemiştim.bunu nerden buldular dedim.böyle topçu 100 lerce var diye kızdım :( ama haftalar ilerledikçe ne kadar yanlış düşündüğümü hata yaptığımı gördüm.tek kelime ile mükemmel bir futbolcu.ayrıca italyada oynarken kalecisi kırmızı kart görmüş ve bir maçta kaleye geçmiş.milan maçında ve shevcehenko nun penaltısını kurtarmış
Abdurrahman Dereli :sağ kanadın vazgeçilmez işçisi.fazla söze gerek yok.süper
İbrahim Dağaşan : iyi bir oyuncu mücadeleci.kavisli ortalarını çok beğeniyorum.
Musa Aydın :bir başka vazgeçilmez.bir sağda bir solda.asisleri şutları mücadelesi,gerçekten alnından öpülecek bir futbolcu.
Muhammet Ali Kurtuluş :2 yarı çok daha iyi olacak.
Konfory Sylla :hücuma daha fazla katkı beklediğim oyunculardan biri.çabuk kart görüyor.ama buda mücadelesinden kaynaklanıyor.
Sezer Badur :sezona çok iyi başladı.ismi beşiktaşla anılmaya başlayınca biraz düşüş yaşadı.umarım 2.yarı toparlar.
Onur Tuncer :? kumaşı iyi fakat fazla forma bulma şansı yok gibi.iyi bir yedek olur.
Sergio Oliviera :tam bir hayal kırıklığı.
Faruk Bayar :biraz daha çalışması gerekiyor.
Pini Felix Balili :tam bir kontra atak futbolcusu.geniş alan buldumu onu durduracak defans oyuncusu yok.2 yarı takıma çok faydalı olacak.
Herve Tum :bülent uygunun gözdelerinden biri.orta saha ile forvet arasında köprü kurmuş.çok faydalı.
Mehmet Yıldız :süperstarımız.ne yazsak boş.giderse çok kan kaybederiz diye düşünüyorum.