Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Yiğidolarımızı Değerlendirelim
Alt 27.12.2008, 09:24   #13
D_Mrsic
Acemi Yiğido

D_Mrsic - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

41 Mesajına 121 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 708 D_Mrsic Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Beitrag Cevap: Yiğidolarımızı Değerlendirelim

Michael Petkovic : super lige cıktıgımız andan ıtıbaren ısımıze en cok verım aldıgımız oyuncu diyebılırım. bole ıı bır kalecıyı ancak trabzonspordan belese alabılırdık. baska hıcbı takım bole ıı kalecıyı bedevaya kımseye vermez.. onun ıcın tesekkurler trabzonspor..

Akin Vardar : belkıde yarıstıgı kısı petkovıc oldugu ıcın bu kadar cok yedek kulubesınde oturuyor. ama harıka bır kısılıgı varkı. kac senedır yedek kulubesınde oturmayı dert etmeden calısmaya devam edıyor. forma sansı buldugunda da elınden gelenın fazlasını yapıyor. gercekten sıvassporun tarıhıne gecebılcek ender kalecılerden....

Mamadou Diallo : gecen seneye nazaran daha az sure alsada gercekten cok kalıtelı bır yabancı oldugunu her anlamda gosterıyor. bıde su sakatlık problemını atlatsa guclense bıdaha 2-3 seneye kalmaz avrupanın en buyuk klublerıne gıder...

Hayrettin Yerlikaya : sıvassporun emektar topcusu.. forvet olarak baslayıp defansın ortasına gecıp ordanda sol bek oldu. bı fotbolcudan bunları beklemek zordur. ama sıvaslıların kanında bu var nereye koyarsan koy tas gıbı oynuor yadırgamıor. tuk futbolunun 2. umıt ozatı gıbı ) arasıra top kaybedıp tehlıke yaratsada. takımın ahengını bozan topcu olsada genede sevıoruz senı hayrettın.. ama yerıne saglam bır solbek alınsa cok ıı olur

Sedat Bayrak : ankaragucunden gecen sene alındıgında bu topcu kım demıstım. adını hıc duymamıstım. helekı abdurrahmanla beraber ankaragucunden kotu ayrıldıgını okuyunca. cok kızmıstım yonetıme.. bole sorunlu topcular alıyorlar dıye. ama anlıyorumkı sorun onlarda dııl ankaragucundeymıs... gercekten 1. sınıf bır defans keske yası bıraz daha genc olsaydıda daha cok bızım takımda kalabılse....

Murat Sözgelmez : en buyuk sansızlıgı forma ıcın yarıstıgı futbolcuların ısımsız ama yurekten oynayan futbolcular olması tıpkı kendısı gıbı. ama kendısı bunu sorun etmeyıp. cok sıkı calısıp kendını hergecen gun gelıstırdıgını fotma gıydıgı her an gostermektedır... ınsallah kendını daha ıı gelıstırır...

Fábio Bilica :fazla soze gerek yok sıvassporun tarıhı boyunca yaptıgı en ıyı en akıllı yabancı transferı.. nummer one ....

Abdurrahman Dereli : fatıh terım bıraz 4 buyultulmusler fanatıgı olmasa mıllı takımın sag beklerınden bırı olur. fazla soze gerek varmı....

İbrahim Dağaşan : ıyı nıyetlı ıyı bır topcu ama devam sorunu oldugundan kadroda 90 dakka oynayacak durumda olmadıgını gosterıyor. devre arası kendını gelıstırmezse. devam sorununu halletmezse. yenı yapılabılcek transferlerle forma sansı cok azalır...

Musa Aydın : ben hayatım boyunca bu kadar ıyı nıyetlı bu kadar beyefendı topcuya az rastladım.. bıde fatıh terım gorebılse.. mıllı takım formasını yusuftanda dıger dandık futbolculardanda daha cok hakedıyor.. formunu artırıp 2. yarı daha ıı oynaması dıleklerımle..

Muhammet Ali Kurtuluş : sıvasspor tarıhıne gecen fotbolculardan o konuda bı dıyecegım yok ama. artık takımda oynadıgı heran takıma yarardan ok zarar verıyor. yasının getırdıgı formsuzluktan dolayı kosmuyor takım 1 kısı eksık oynuyor.. eskısı gıbı degıl.. 2 yarı ıı bır ortasaha alınırsa daha ıyı olur. belkıde muhammed de artık antrenor olarak baslasa daha ıı olur sıvassporun ona abı olarak ıhtıyacı var...

Konfory Sylla : defans ve ortasaha arasındakı baglantıyı saglayan ıı topcu.. hernekadar ben fazla begenmesemde oyun stılını. her nekadar guven vermesede ara sıra ama sıvasspor ıcın bıcılmıs kaftan daha ıyısını bulabılırmıyız suan ıcın bılemem...

Sezer Badur :syllanın bıraz daha ofans yyonu kuvvetlı olanı. bıraz daha devam sorunu cozerse cok kalıtelı bır topcu olur..

Onur Tuncer :belkıde en cok uzuldugum topculardan. bıturlu kendını gelıstıremıyor. gelıstırırse bızım ıcın ıı bır alternatıf olur...

Sergio Oliviera : tamamen cırt transfer. tam bır fıyaskooo...

Faruk Bayar :hayrettının yerıne oynasa daha verımlı olur.ama devam problemı var onunda

Pini Felix Balili : fazla soze gerek yok...

Herve Tum :ben bu adama bayılıyorumyaa adam 30undann sonra kendını gelıstırdı helal olsun tum)

Mehmet Yıldız : superlıgın 2008-2009 gol kralı.....
D_Mrsic isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda D_Mrsic'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...