Cevap: Yiğidolarımızı Değerlendirelim
Michael Petkovic :
Şu anda transferin gözdelerinden. En az gol yiyen 2. kalecisi Türkiye’nin. Başarılı performansıyla göz kamaştırıyor. Bu sene kaleci yönünden içimiz rahat. Notum….9
Akin Vardar :
Yedeklik onun kaderi ama inanıyorum ki 1. kaleci olduğu zaman bile güven vererek oynayacak kalitede. Geçen sene bunu ispat etmişti. Bu sene oynadığı birkaç maçta da başarılı performansı ile göze girdi. Fatih Terim bile milli takım için düşünüyor. Notum…8
Mamadou Diallo :
Kaya gibi, taş gibi sağlam. Alternatifi çok olduğu için sürekli oynayamıyor ama oynadığı zamanlarda güven veren bir oyunu var. Alternatif olarak kadroda bulunmasında her zaman fayda var. Notum…7
Hayrettin Yerlikaya :
Sol kanatta alternatifsiz oynuyor. Yedeği olmadığı için kendisine çok iyi bakmak zorunda. Kafasını maça verdiği zaman mükemmel oynuyor. Oyundan koptuğu zamanlarda ise tanınmıyor. Ama yine de bu sene çok iyiydi. Notum…8
Sedat Bayrak :
Sakatlıktan çıktıktan sonra dönüşü muhteşem oldu. Defansın bel kemiği. İyi ki zamanında Ankaragücü’den onu almışız. Milli takıma göz kırpıyor. Allah bir daha sakatlık vermesin. Notum…8
Murat Sözgelmez :
Defansın güven veren isimlerinden biri. Oynadığı maçlarda her zaman güven verdi. Gerek Bilica ile gerekse Sedat ile mükemmel uyum sergiliyor. Bu sene de sade fakat verimli oyunu ile göze battı. Notum…8
Fábio Bilica :
Bülent Uygun bu mevki için her zaman en iyisini bulup getiriyor. Ama Bilica hemsinden 10 gömlek daha üstün. Defansın sigortası, kalecinin güvencesi, hücumun güçlü etkisi. Müdahaleleri yerinde ve zamanda. Söylenecek en güzel şeyler onun için. Transferde elimizden kapmasınlar da seneye doya doya seyredelim. Notum…9
Abdurrahman Dereli :
Sağ kanadın rüzgâr çocuğu. Sağ kanatta bu sene de geçen yıl olduğu gibi fırtına gibi. Hem transferin gözdesi oldu, hemde milli takım için listeye girdi. Oyuna katkısı ve performansı mükemmel. Notum…9
İbrahim Dağaşan :
Sadece duran toplarda başarılı olmak ile olmuyor. Adam adam markajlarda başarılı olduğu söylense de performansı 90 dakikaya yayılmıyor ve yaratıcı değil. Kendini geliştirmesi lazım. Notum…6
Musa Aydın :
Orta sahanın iki senedir efendisi. Orta sahaya dinamizm, hareketlilik getiren forveti destekleyen hatta bazı forvet oyuncularından fazla gol atan süper bir yetenek. Taraftarın sevgililerinden biri. Fazla söze gerek yok. Notum…9
Muhammet Ali Kurtuluş :
Sahaların kralı. Efendiliği ve ağabeyliği ile tekniğini birleştiren bir futbolcumuz. Uzun süren sakatlıktan sonra tam olarak kendini bulamadı. Son 2-3 haftada iyi olma sinyallerini verdi. Her zaman olduğu gibi bu senede, ona çok ihtiyacımız var. Eskisi gibi olacağına inanıyorum. Notum…8
Konfory Sylla :
Sürati ve güçlü fiziği ile ön liberoda süper ama hırsına yenik düşüp takımı heran yakabilecek diye korkuyorum. Ama defansı rahatlatan bir oyun oynuyor. Bravo… Notum…7
Sezer Badur :
Son zamanlarda ki düşüş içinde olması nedendir çözemedim. Görev yeri değişikliği de yok ama geçen sezonun sonlarında yakaladığı yüksek performansı sezon başına taşıdı ama şimdi 7-8 haftadır düşüşte. İkinci yarıda inşallah eski Sezer’i sahalarda görürüz. Notum…6
Onur Tuncer :
Defans ve orta saha bloğunu çok iyi bağlayan bir futbolcu. Orta sahanın oyundan düştüğü zamanlarda girdiği maçlarda defansı rahatlatan bir oyun sergildei. Ama performansı 90 dakikaya yetmiyor. Notum…6
Sergio Oliviera :
Bir zamanlar Şeytan Rıdvan’a futbolseverler doyamadan sakatlanıp futbolu bırakmıştı. Bizde Sergio Pacsheko’ya doyamadan ortadan kayboldu. Mükemmel bilek hareketleri olan ve isabetli paslarıyla göz zevkimizi okşayan bir futbolu var.
Hatta başkanımız bile Bülent hocaya bu futbolcuyu ne zaman oynatacaksın artık oynat diyormuş. Artık oynat be, Bülent hocam... Notum…7
Faruk Bayar :
Bence gereken şans verilmedi. Şans verildiği maçlarda aslında çokda fena oynamadı. Sol kanatta çok iyi işler yapacağına inanıyorum. İkinci yarıda daha çok kullanmalıyız. Zira Musa sağ kanatta daha verimli oluyor sol kanadı Faruk’a teslim edebiliriz. Notum….7
Pini Felix Balili :
Sakatlıktan çıktıktan sonra eski Balili’yi göremediysekte hücum zenginliği yaratmaya devam ediyor. Değişik stili ile rakip defansın bu sene de korkulu rüyası olmaya devam etti. İkinci yarı da daha iyi olacağına inanıyorum. Notum….8
Herve Tum :
Transfer edildiği zaman çok kızmıştım ve müzmin bir yedek olur diye düşünmüştüm. Ama Bülent hoca öyle bir kullandı ki, orta sahanın sigortası forvetin destekçisi oldu. Bursaspor’dakinden çok farklı bir görüntü sergiledi. Notum….8
Mehmet Yıldız :
Tam istediğimiz çizgide olmasa da, şu an için Türkiye’nin altenatifsiz Santraforu. Adeta takımı sırtlıyor. Rakip defansla boğuşarak takımı rahatlattığı cabası. Hem gol hemde transfer kralı. Taraftarın sevgilisi. Notum….9
AYK
|