Cevap: Yiğidolarımızı Değerlendirelim
Michael Petkovic : Türkiyenin 1 numaralı kalecisi
Akin Vardar : Petkovic tarafından kesilmese milli takımın en iyi kalecisi olur
Mamadou Diallo : genç yaşı ve üstün fiziği ile iyi işler başarıyor
Hayrettin Yerlikaya : sol kanatta iyi işler çıkartıyor hem defansif hemde ofansif anlamda
Sedat Bayrak :uzun süren sakatlık sonrası kendisini gösterdi
Murat Sözgelmez : kadroda fazla şans bulamasada hacettepe maçında son dakikada oyuna girdi ve kazanmamızda üstün rol oynadı
Fábio Bilica : uzun boylu bir stoper çok hızlı ayağı çok düzgün paslar atıyor güzel çalım atıyor romanyada olduğu gibi Türkiyede de yılın stoperi bence
Abdurrahman Dereli : sağ kanatta hızı ile güzel şeyler yapıyor çok hırslı
İbrahim Dağaşan : bursada fazla şans bulamadı ama burada çok iyi gidiyor
Musa Aydın : orta sahanın vazgeçilmezi herşeyini ortaya koyarak oynuyor ve muhteşem şutlar atıyor
Muhammet Ali Kurtuluş : kendisini geçen hafta gösterdi çok görmemek lazım uzun süren sakatlıktan çıktı ve ilerlemiş yaşına göre güzel oynuyor
Konfory Sylla : çok yönlü bir futbolcu heryerde oynayacak kapasitesi var
Sezer Badur : geleceğin en büyük yıldızlarından olacak ona çok güveniyorum
Onur Tuncer : bu sezon fazla forma giyemesede oynadığı maçlarda iyi grafik çiziyor
Sergio Oliviera : bu sezon sadece kupada ve bir maçta görebildik sakat değil diye biliyorum ama 18e bile alınmıyor takdir hocamızın tabi
Faruk Bayar : Faruk bu sezonun güzel transferlerinden biri ah beşiktaş maçında o golüde atsaydı muhteşem olurdu
Pini Felix Balili : hızı hırsı ve topa vuruşlarıyla muhteşem bir futbolcu eğer Türk olursa Milli takımda iyi işler başaracağına inanıyorum
Herve Tum : bu sezon bütün spor yorumcuları Tum'u tanıyamadıklarını söylüyorlar bu sezon koşan bir tum var geçen sezon forvette bekler gelen topa kafa vurur diyorlardı ama bu sezon gerçekten çok çaba harcıyor bence o da artık vazgeçilmez bir forvet oldu
Mehmet Yıldız : satılacağı hakkındaki söylentiler beni ilgilendirmiyor ben inanıyorumki Mehmet burada kalacak ve şampiyonluk yaşayacak üstün fiziği ile güzel şeyler yapıyor
|