Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Yiğidolarımızı Değerlendirelim
Alt 27.12.2008, 11:50   #18
Abdullah DuMaN
Usta Yiğido

Abdullah DuMaN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.168 Mesajına 9.556 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1527 Abdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz sein
Standart Cevap: Yiğidolarımızı Değerlendirelim

Michael Petkovic : Türkiyenin 1 numaralı kalecisi

Akin Vardar : Petkovic tarafından kesilmese milli takımın en iyi kalecisi olur

Mamadou Diallo : genç yaşı ve üstün fiziği ile iyi işler başarıyor

Hayrettin Yerlikaya : sol kanatta iyi işler çıkartıyor hem defansif hemde ofansif anlamda

Sedat Bayrak :uzun süren sakatlık sonrası kendisini gösterdi

Murat Sözgelmez : kadroda fazla şans bulamasada hacettepe maçında son dakikada oyuna girdi ve kazanmamızda üstün rol oynadı

Fábio Bilica : uzun boylu bir stoper çok hızlı ayağı çok düzgün paslar atıyor güzel çalım atıyor romanyada olduğu gibi Türkiyede de yılın stoperi bence

Abdurrahman Dereli : sağ kanatta hızı ile güzel şeyler yapıyor çok hırslı

İbrahim Dağaşan : bursada fazla şans bulamadı ama burada çok iyi gidiyor

Musa Aydın : orta sahanın vazgeçilmezi herşeyini ortaya koyarak oynuyor ve muhteşem şutlar atıyor

Muhammet Ali Kurtuluş : kendisini geçen hafta gösterdi çok görmemek lazım uzun süren sakatlıktan çıktı ve ilerlemiş yaşına göre güzel oynuyor

Konfory Sylla : çok yönlü bir futbolcu heryerde oynayacak kapasitesi var

Sezer Badur : geleceğin en büyük yıldızlarından olacak ona çok güveniyorum

Onur Tuncer : bu sezon fazla forma giyemesede oynadığı maçlarda iyi grafik çiziyor

Sergio Oliviera : bu sezon sadece kupada ve bir maçta görebildik sakat değil diye biliyorum ama 18e bile alınmıyor takdir hocamızın tabi

Faruk Bayar : Faruk bu sezonun güzel transferlerinden biri ah beşiktaş maçında o golüde atsaydı muhteşem olurdu

Pini Felix Balili : hızı hırsı ve topa vuruşlarıyla muhteşem bir futbolcu eğer Türk olursa Milli takımda iyi işler başaracağına inanıyorum

Herve Tum : bu sezon bütün spor yorumcuları Tum'u tanıyamadıklarını söylüyorlar bu sezon koşan bir tum var geçen sezon forvette bekler gelen topa kafa vurur diyorlardı ama bu sezon gerçekten çok çaba harcıyor bence o da artık vazgeçilmez bir forvet oldu

Mehmet Yıldız : satılacağı hakkındaki söylentiler beni ilgilendirmiyor ben inanıyorumki Mehmet burada kalacak ve şampiyonluk yaşayacak üstün fiziği ile güzel şeyler yapıyor

Yorumlarınızı ilgi ile okuyup beğeniyoruz.
Ancak; yorumlarınızı mümkünse küçük harflerle yazınız lütfen....

Bizi Twitter'den takip etmek için tıklayınız....
Abdullah DuMaN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı Abdullah DuMaN'a Teşekkür Ediyor...