Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Uygun'dan Christmas Tepkisi
Alt 27.12.2008, 12:32   #62
serhatcan
Tecrübeli Yiğido

153 Mesajına 254 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 802 serhatcan Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart Cevap: Uygun'dan Christmas Tepkisi

Alıntı:
kadir20 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Serthancan; arkadas ortami gerecek seyler yazmis,bu konuyla o konunun uzaktan yakindan alakasi yok,Bülent hoca dogrusunu yapiyo,Müslüman bi ülkede oyuncular bayramini aileleriyle geciremezken,yabancilar icin özel tatil yapiliyor lig,bu adalet mi simdi,bu hakmi simdi?sen cevab ver?hocamizin sonuna kadar destekcisiyiz,Tepkisindede hakli Müslüman ve Türk ülkede yasiyosun,görevinide en güzel sekilde yapar tepkisinide adam gibi koyar,bence ortami germenin bi anlami yok.
Kardeşim sanırım 20 yaşındasın. daha gençsin. ama türkiyenin geleceğide gençler. bizler sizlere çok güveniyoruz. benim ortamı germek gibi bir çabam yok. b,ilakis yazılarımı genel okursan birlik beraberliten ve spora dinin siyasetin alet edilmemesi gerektiğinden bahsediyorum. lüğtfen iyi okumanı isterim.ben yine üzerine basa basa söylüyorum. bu tür söylemlere pirim vermeyin.6 milyon nüduslu sivas şehrinin neden 3. sınıf bir şehir olduğunu iyi düşünün. neden hemşehrilerimiz kaçmış başka yerlerde yaşamlarını sürdürüyorlar.bu tür söylemelr şehrimizdeki insanları her zaman kışkırtmış ve onarılması imkansız yaralar açmıştır.ben,im üzerine basa basa söylediğim sporda siyasetin dinin milliyetin yerinin olmasığı. barışın kardeşliğin yaşandığı bir faaliyettir diyorum.
serhatcan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla