Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Yiğidolarımızı Değerlendirelim
Alt 27.12.2008, 14:17   #20
TracyMcGrady58
Usta Yiğido

TracyMcGrady58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

649 Mesajına 918 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1528 TracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer Anblick
Standart Cevap: Yiğidolarımızı Değerlendirelim

Michael Petkovic :
Bu sezonda cok iyi performans gösteriyor. Tecrübesiyle hem defans'a hem tüm takim arkadaslarina güven veriyor. Ama yan toplarla ara sira zayif kaliyor ve hatali cikislar yapiyor. En iyi örnek Fenerbahce macinda yedigi gol.

Akin Vardar :
En büyük sanssizligi önünde Petkovic gibi kalecinin olmasi ama yinede forma sansi buldugunda en iyi sekilde degerlendiriyor. Besiktas macinda cok iyi performans cikardi. Akin'in sayesinde kaleci sorunumuz yoktur cok sükür.

Mamadou Diallo :
Son haftalarda pek fazla forma sansi göremedi. Oynadigi maclarda bana sahsen güven verdi. Sanirim Diallo'nun sanssizligi da Bilica'nin olmasi. Yedek kalacak bir futbolcu degil ama buda iste kadronun kalitesini gösteriyor.

Hayrettin Yerlikaya :
Hayrettin bu sezon pek istikrarli oynamiyor. Cok basit hatalar yapiyor, büyük maclarda bunlar göze carpiyor. Bi iyi oynuyor bi kötü oynuyor, istikrari saglamasi lazim.

Sedat Bayrak :
Sakatliktan döndükten sonra hemen ilk 11'de formasini kapti. Bilica Sedat ikilisi cok iyi isler yaptilar.

Murat Sözgelmez :
Uzun zamandir sahalarda göremedik. Sakatligi mi var bilmiyorum. Ama biran önce kendisini sahalarda görmek istiyorum

Fábio Bilica :
Fazla söze gerek yok. Türkiye ligi'nin en iyi stoperi ve simdiye kadar yaptigimiz en iyi transfer kesinlikle. Bosuna Romanya liginde yilin stoperi secilmemis. Müthis performans ortaya koydu ligin ilk yarisinda.

Abdurrahman Dereli :
Masallah bu sezonda motor gibi calisiyor. Yalniz Eskisehirspor macindaki yedigi kirmizi kart kendisine yakismadi. Daha dikkatli olmasi lazim kart konusunda.

İbrahim Dağaşan :
Yedeklerde kaldiginda Ibrahim nerede diye soruyordum. Ama onun iside kolay degil. Orta sahamizda birbirinden kaliteli futbolcular var ve ara sira yedeklerde oturmaya kabulleneceksin. Yinede iyi transfer oldugunu düsünüyorum.

Musa Aydın :
Musa Aydin'in gecen sezondan bir farki yok. Golleri atiyor attiriyor. Girdigi pozisyonlari daha iyi degerlendirseydi simdiye kadar daha cok golü olmustu. Büyük maclarda Musa'dan pek bi varlik göremedim. Fenerbahce macinda iyiydi ama Besiktas ve Trabzon maclarinda sahada yoktu. Kendisini böylesi maclarda göstermeli.

Muhammet Ali Kurtuluş :
Henüz form tutamadi sakatliktan sonra. Henüz zamana ihtiyaci var. Genclerbirligi macinda attigi gol müthis. Insallah bu bir baslangic olur.

Konfory Sylla :
Orta sahanin gizli kahramani. Belki göze batan bir futbol sergilemiyor ama takim icin cok isler yapiyor.

Sezer Badur :
Akillarda sanirim halen Fenerbahceye attigi müthis gol vardir. Iyi bir sezon geciriyor ama daha iyi olabilir.

Onur Tuncer :
Uzun zamandir sakat'di fazla birsey söyleyemiyecem.

Sergio Oliviera :
Kayiplar listesinde ve sezonun ilk yarisinda pek bi varlik gösteremedi.

Faruk Bayar :
Son haftalarda hic forma sansi görmedi. Ama oynadigi maclarda tecrübesiyle sol kanat'da iyi isler yapti.

Pini Felix Balili :
Malesef ilk 11'de cok az gördük kendisini. Bir iki macta iyi oynadi. Ama ikinci yarida insallah daha cok isler yapar.

Herve Tum :
Bilica'dan sonra en iyi transferimiz. Sahada en cok kosan isimlerin basinda yer aliyor ve takim icin cok savasiyor. Bülent Uygun onu daha cok orta sahada kullaniyor ve gercekten cok iyi isler yapiyor Tum.

Mehmet Yıldız :
Kaptan yine yapacagini yapiyor ve golleriyle bizleri mutlu ediyor. Gecen sezondan bir farki yok, sade bu sezon girdigi pozisyonlari daha iyi degerlendiriyor.
TracyMcGrady58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda TracyMcGrady58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...