Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Uygun'dan Christmas Tepkisi
Alt 27.12.2008, 18:59   #68
kadir20
Tecrübeli Yiğido

kadir20 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

38 Mesajına 57 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 824 kadir20 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Uygun'dan Christmas Tepkisi

yasim 23,sizin anlamadiginiz olay su!burda Bülent hoca müslüman oyuncularin haklarini savunmus,yabanciya yapiliyosa yerliyede yapilsin diyo,niye müslüman bi ülkede müslüman oyuncular bayramini kutlayamiyoda yabanci oyunculara ayricalik taniniyo demis!bunun siyasetle dinle ne alakasi var anlayamadim!müslüman oyunculara yapilan haksizligi dile getirmis!15 sene önceki olayla bagdastirmanin ne faydasi var,siizin gibi düsününler yüzünden sivas 3.sinif sehir,sizin gibi dar görüslü insanlar yüzünden hemserilerimiz yerlerini yurtlarini terk ediyor!

uzatmanin alemi yok!Bülent hoca güzel bi aciklama yapmis ve siz haric herkesten destek almis,sizinde amacimiz baska zannedersem.

Alıntı:
serhatcan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Kardeşim sanırım 20 yaşındasın. daha gençsin. ama türkiyenin geleceğide gençler. bizler sizlere çok güveniyoruz. benim ortamı germek gibi bir çabam yok. b,ilakis yazılarımı genel okursan birlik beraberliten ve spora dinin siyasetin alet edilmemesi gerektiğinden bahsediyorum. lüğtfen iyi okumanı isterim.ben yine üzerine basa basa söylüyorum. bu tür söylemlere pirim vermeyin.6 milyon nüduslu sivas şehrinin neden 3. sınıf bir şehir olduğunu iyi düşünün. neden hemşehrilerimiz kaçmış başka yerlerde yaşamlarını sürdürüyorlar.bu tür söylemelr şehrimizdeki insanları her zaman kışkırtmış ve onarılması imkansız yaralar açmıştır.ben,im üzerine basa basa söylediğim sporda siyasetin dinin milliyetin yerinin olmasığı. barışın kardeşliğin yaşandığı bir faaliyettir diyorum.
kadir20 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla