Cevap: Vee Mehmet Yıldız Gitti !..
Basimizda Bulent Uygun gibi bir hoca olduktan sonra o futbolcu su futbolcunun pek ehemmiyeti oldugunu dusunmuyorum..Futbol sistem oyunudur ve sistemini guzel uygulayan takim basarir..Bakiniz madrid e elinde dunya yildizlari var ama son yillarda ne basarisi var? Sivasspor a bakin yildiz futbolcusu yokkken Super lige ciktiktan sonra simdi buyuklere kafa tutabiliyor..Mehmet yildiz , balili , musa aydin abdurrahman ,sedat , petkovic.. bu futbolcularimizin bazilari eski kluplerinde formsuzluklari nedeniyle satildilar...Bulent uygun gibi bir mimarin elinde degerlendiler.. Oyuzden elimizde su an Mhemet yildiz gibi bir maden var..Futbol bir ticarethane..Bu klubu de bir sirket olarak dusunmek lazim..Bana kalirsa Mehmet yildizi satmanin tam vaktidir..Hem klubun menfaatine olacak cunku Mehmet yildiza su anda oldugundan daha fazla deger verilecek baska bir zamani cok zor buluruz..Mehmette de zaten son haftalarda bi form dusuklugu var..Tribunden izleyen arkadaslar daha iyi anlarlar ne demek istedigimi..
Tabikide kendi fikrimdir...Sivasspor klubunun nasil menfaatine olacaksa o sekilde olur insallah..Bulent uygun bize daha ne madenler bulur..Kendisine guveniyorum....
|