Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Vee Mehmet Yıldız Gitti !..
Alt 28.12.2008, 00:37   #7
Yiğiter
Usta Yiğido

Yiğiter - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.256 Mesajına 2.834 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1195 Yiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDI
Standart Cevap: Vee Mehmet Yıldız Gitti !..

Alıntı:
BOUN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Arkadaşım kusura bakma ama sen bozuk plak gibi olayın Mehmet kısmında takıldın kaldın. Ya hu şunu lütfen anla: Burada mühim olan isim değil, Ali, Veli, Ahmet, Mehmet hiç önemli değil. Burada önemli olan krtitik dönemeçte sağlam durulması gereken zamanda biz oyuna getirildik, tarihi bir hata yaptık, süreci yönetemedik, önemli olan bu!

Bu gün bu kadrodan Abdurrahman da gitse, Murat Sözgelmez'de gitse benzer hayal kırıklığını yaşardım. Ancak gel gör ki bu isim bu takımın kaptanı olunca yaşadığımız hayal kırıklığı bir başka oluyor!

Son olarak bugün anlayamadığınız, ve gelecekte anlayacağınız, Kocaeli, Samsun, Antep gibi kritik virajda kamyonu devirenlerden/devrilenlerden bir kulüp olma yoluna girdik. Büyük olma iddiamıza en büyük darbeyi içimizden yedik.

Her gece yatmadan önce, sabah işe giderken yolda, otobüste, Sivasspor için kurduğum düşler...

Anlıyor musun Brütüs?
Seni çok çok iyi anlıyorum gardaşım.
Ne hayaller kurdum ben...
Gece yatmadan son düşündüğüm,sabah kalkar kalkmaz ilk düşündüğüm şampiyonluktu..Allah kahretmesin ama ben kahroluyorum burada...