Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Vee Mehmet Yıldız Gitti !..
Alt 27.12.2008, 23:48   #133
eyuphulagu
Usta Yiğido

1.466 Mesajına 3.580 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 955 eyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOKeyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Cevap: Vee Mehmet Yıldız Gitti !..

Alıntı:
gala86 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
gercekci olalim arkadaslar, mehmet in yasi artik 28 o da kendi hayatini düsünüp iyi bir teklifi kabul etti ve belki bir daha alamyacakdi böyle bir teklif

sivasspor zamaninda mehmet yildiz a da yanlis yapdi(kiralik göndermedigi takim kalmadi) ama o her zaman sivas icin savasdi ve terinin son damlasini akitti

hic kizgin degilim ve gurur duyuyorum mehmet yildiz la, unutmuyalim biz sivassporuz bir yildiz gider bir yildiz dogar

simidiye kadar sivasspor icin verdigi emege tesekkur ve galatasarayda basarilar mehmet yildiz

ve unutmayalim cok iyi para kazandirarak gitti ve herzaman kulübüm para kazanmassa gitmem demisdi
LÜTFEN ELMALARLA ARMUTLARI KARIŞTIRMAYALIM.Mehmet Sivasspora teşekkür etmeli.Eğer Sivasspor Mehmet'i devamlı olarak önce 3.lig.sonrada birkaç yıl 2.lig takımlarına kiralık olarak vermeseydi bu oyuncu kendini bu kadar geliştiremazdi.Mehmet yaklaşık 10 yıldır Sivassporun oyuncusu oynaya oynaya kendini geliştirdi.Ankara'da Mehmet gibi binlerce oyuncu var.Belki bazıları Mehmet'ten de daha yetenekli.Tigemspor gibi amatör bir takımdan Sivasspora verilmiş bir oyuncu.Sivasporda kalsaydı belki de kaybolup gidecekti;belki de kiralık gitmediği için başka bir kulübe satılacaktı.Mehmet düz bir oyuncu;ama çok kuvvetli aynı zamanda istekli ve hırslı ,başarıya aç bir oyuncu.Eksikliğini isteği,hırsı ve iradesiyle aşıyor.İster satılsın,ister satılmasın takımıza katkısı büyük olduğunu;bizim ona onunda bize çok şeyler kazandırdığını düşünüyorum.Eğer transferi kesinleşirse kendisine yaptığı hizmetler ,çok teşekkür ediyorum.

Resmi açıklama yapılmadan Mehmet gitti diyemayiz.
eyuphulagu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır