Cevap: Uygun'dan Christmas Tepkisi
Arkadaşlar bende naçizane bişeyler karalamak istedim...Ama gerçektende olay biraz saptırılmış...Ne yazıkki Serhatcan kardeşim yanlış düşünüyor.Sivaslılar yeri geldiğinde herşeylerini savunmasını bilirler.Ve hiç bir Sivaslı kimseye bilerek,isteyerek zarar vermemiştir VERMEZDE.
Benim bahsetmek istediğim olaya gelince..Yıllar önce Hakan ŞÜKÜR İtalya'ya transfer olmuştu ve takımıyla maça çıkarken o zaman TV'lerde ellerini açmış dua ederken görüntülenmişti,bilmem hatırlarmısınız. O zaman İtalyan gazeteleri hiç bir yorumda bulunmazken bizim sözüm ona GAZETECİLER VE O SAYGIDEĞER SPOR YORUMCULARIMIZIN söyledikleri bugün gibi kulaklarımda...'' SENİN DUA İLE NE İŞİN VAR KARDEŞİM ÇIK TOPUNU OYNA'' Burda ise yani Türkiye'de yabancı futbolcularımız sahaya çıkarken dualarını ediyolar,haçlarını çıkarıyolar hiç kimsenin ağzından ÇIT ÇIKMIYOR..Bu yorumu yapanda,Hakan ŞÜKÜR yorumunu yapanda aynı insanlar...ANLAYANA...
Ama yinede bu bi çatışma konusu değildir..Biz Sivas'lılar olarak her futbolcumuzla gurur duyuyoruz..Onlarada mikrofan uzatılsa aynı bizim gibi konuşurlar ben bundan eminim...BUDA ANLAYANA....
|