Alıntı:
lutfiakarcay Nickli Üyeden Alıntı
ümit karan mı??
eğer ümit karan a kaldıysa o iş olmaz zira ümit karan gelmez..necoş un kabul etmediği teklifi karan nasıl kabul edecek ve de gs taraftarı ümit,..aydın,..memet güven vss..artı 3 milyon euro?????????????..
sen de hayalperest gibisin..eğer böyle bi teklif gelirse sivas hemen kabul etsin derim.. 
|
hayalprest olan sizin gibiler.yani medyaya inanan hemen zıplayanlar.kardeşim ümit karan teklif edildi diyorum ama kesin değil.belkide olmayacak.zaten gs ümiti satmak istiyo buda kesin bişey.ben 3 milyonda demedim sen nasıl okuyorsun benim yazdıklarımı.gs yönetimi en fazla 2 milyon euro verir fazlasını vermez kimsede kendini kandırmasın.büyük ihtimal mehmet güven konusunda anlaştı 2 taraf.1 oyuncu daha verilecek bonservisiyle.bakalım kim olacak.aydın kiralık veriliyo buda kesin.yani gs ve sivas yönetimi prensipte anlaştılar sadece takasta kullanılacak 1 oyuncuda sorun var oda cözülürse pazartesi salı acıklama yapılır
yani ben hayalpret değilim.düşün bakalım 3 oyuncu+3,5 milyon euro teklif edilse sivas yönetimi ne yapar 5 dak düşünmez kabul eder.bu necati olur ümit olur yaser olur.ama dediğim gibi aydın kiralık ve mehmet güven bonservisi konusunda nalaşıldı.1oyuncu takasında sorun var