Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Büyük Başkan En Doğrusunu Bilir.
Alt 28.12.2008, 23:20   #15
howsoonisnow3
Yiğido

howsoonisnow3 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

57 Mesajına 85 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 641 howsoonisnow3 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Büyük Başkan En Doğrusunu Bilir.

Alıntı:
ertor58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Kimse büyük başkandan daha iyisini bilemez bu klup için zira 40 yıllık hayali gerçekleştiren başkanımızdır . çok biliyosanız çok gitmesini istemiyorsanız aranızda 5 milyon euro toplayıp klube verinde mehmet te kalsın lafa gelince mangalda kül bırakmazsınız ama maça gelince 3- 4 bine oynuyoruz 5- 10 ytl ye bilet alıp maça gitmek zorunuza gidiyor sms kampanyası düzenleniyor sms atmıyosunuz 500 milyarlık otobüsü aylar süren kampanyayla zor aldık. ama siz herşeyi yinede çok biliyosunuz değilmi? gitmesini istemiyenler bir araya gelsinde versin klube 5 milyon. stata maça gelenlerin üzerinde rengarenk formalar var kaçınız lisanslı ürün kullanıyorsunuz. maçta kaçınızın sırtında lisanslı sivasspor ürünleri var söylermisiniz? başkanımız klubün menfaaetleri ve mehmetin gelecegi açısından son derece güzel bir transfere imza atmıştır kendisini tebrik ediyor ve destekliyorum. hayırlı olsun klubumuzede mehmedimizede.
Lisanslı formam, kaşkolüm, şapkam, hatta eşofmanım bile var. Kayseride üniversite okuyor olmama rağmen takımımızın sivastaki her maçına geldim.Kombinemle izledim. Hatta hacettepe maçını koltuk değnekleriyle izledim.
AMA MEHMET'İN DEVRE ARASI GÖNDERİLMESİ NE OLURSA OLSUN ÇOK BÜYÜK BİR HATA OLACAKTIR!
howsoonisnow3 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla