Alıntı:
crzzzy22 Nickli Üyeden Alıntı
DERDİM MEHMETİN GİTMESİ DEĞİL DERDİM DEVRE ARASINDA BU KONUMDA GİTMESİ
DERDİM YÖNETİCİLERİN ÖZELLİKLE BASIN SÖZCÜSÜ NÜN 50 MİLYON DOLAR VERSELER SATMAYIZ DEYİP ARDINDAN GEREKLİ TEKLİFLERİ DEĞERLENDİRİRİZ DEMESİ
DERDİM YÖNETİCİLERİN VE BÜLENT UYGUNUN TUTARSIAÇIKLAMALARINDAN DOLAYI SİVASSPOR CAMİASININ RENCİDE OLMASIDIR
DERDİM SAMPİYONLIK YOLUNDA RAKİPLERİNİZE KAPTANINIZIN SATILMASI BNİE FENER ALEX İ SEMİH İ SATMIYOR CİMBOM ARDAYI SATMIYOR ..
DERDİM BÜYÜKLÜK MÜCADELESİ VERDİĞİM İNTERNETTE UĞRUNA SAVASTIĞIM BAZI TAKIM TARFTARININ KARSISINA BEN HANGİ YÜZLE ÇIKACAM BÜYÜKMÜYÜZ SİMDİİ ..BİZ SAMPİYONLUK MÜCADELESİ VERİYORUZ DERKEN MİLLETİN BIYIK ALTINDAN GÜLMESİDİR DERDİM
DERDİM BÜYÜK ÇOK BÜYÜK
GİNEDE BİZE BU HEYECANI YASATAN BUNDA EMEĞİ GEÇEN HERKESE TESEKKÜR EDERİM .
YENİ HEDEFİMİZ OLAN UEFA KUPASINA KATILMADA Kİ RAKİPLERİMİZ KAYSERİSPOR GAZİANTEPSPOR .ANKARAYA BASAARILAR DİLERİM (GERÇEKÇİ OLMAK LAZIM) BASARILAR DİLERİM
|
galtasaray fener beşiktaş trabzon la sivası karşılaştırmak çok yanlış bi kere ekonomik açıdan dağlar kadar fark var aranızda bu takımlardan hiçbiri yüksek para veriyolar diye futboclu satmaz çünkü zaten ekonomik anlamda güçlüdürler bu takımlarda kötü oyanayn istenmeyen klüple sorun yaşamayan futbolcu dışında asla oyuncu para ihtiyacı için satılmaz 4 büyükler sadece şampiyon oldukları için büyük değiller ekonomik açıdanda büyük oldukları için adları 4 büyükler avrupada az çokda olsa isimleri bilindiği için büyükler büyük takım olmak anti istanbul demekle 1 kere şampiyon olmakla olacak iş değildir kimse kısa süre içinde büyük olarak görülmez avrupadan örnekler verim ingilterede big four dışında çok şampiyon çıkmıştır ama nedense hla sadece big four vardır big five yoktur neden ? çünkü bütün olay ekonomide bitmektedir