Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Vee Mehmet Yıldız Gitti !..
Alt 30.12.2008, 18:11   #819
lutfiakarcay
Yeni Yiğido

lutfiakarcay - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2 Mesajına 5 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 lutfiakarcay isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart Cevap: Vee Mehmet Yıldız Gitti !..

Alıntı:
LieutenanT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Sen Bana Öyle Bir Kaynak Göstersene Arkadaşım.Saçma Sapan Yazılar Yazıp Kendin Gülüyor Kendin Eğleniyorsun.Bu Dediklerinin Hiç Bir Gerçeklik Payı Yok.
1-Daha Dünün Posta Gazetesini Oku Ve Servet Röportajda Neler Söylemiş Bire Bir Gör.Fotoğrafları İle Tam Sayfa Bir Roportaj.
2-Galatasaray'ın Resmi Sitesine Gir Ve Ümit Karan'ın Açıklamalarını Oku...Resmi Siteden Bahsediyorum.Kenarda Köşede Kolpacılık Yapan Medya Mensublarının Sitelerini Söylemiyorum.
3-Arda'nın Yeni Ali Sami Yen Sports Complex Stadında Maça Çıkmadan,Hiç Bir Gerekçe Ve Teklifi Kabul Etmeyeceğini GS TV'de Her Gün Sıradan Röportajlarından Söylüyor.Ama Belli Ki Bizim Yeni Stadımız Bazılarında Complex Değil ''KOMPLEX'' Yapmış...Neyse Önemli Değil...

Galatasaray'da Para Bitsede Yürek Bitmez Aslan.Yürek Bitmez.16. Şampiyonluğu Kazandığımız Sene Futbolcular 2 Ay Para Alamadılar.Ama Yine De Çıkıp Şampiyon Oldular.Bırakın Bu İşleri Herkes Biliyor Gerçekleri.

Gelelim Yıldız Olayına.Ben Divriğiliyim Ve Galatasaraylıyım.Aynı Zamanda Sivasspor Sempatizanı Bir Kişiyim.Mehmet Yıldız GS'Da Oynamak İsteğini Söyledi.Fakat Yönetimin Çıkardığı Pürüzler Nedeniyle Transferi Gerçekleşmedi.Sen Mehmet Yıldız'ın Yerinde Olsan Sempati Duyduğun Bir Takıma Gidip Gelmelerden Sıkılır Ve Kafan Karışır.Neyse.Sonuçta İmza Atmadı.Hayırlısı Olsun Ne Diyelim...

Son Olarak Sivasspor'un Şampiyon Olmasını Gerçekten İsterim.Ama Bu Kafa Yapısı İle Çok Zor.Sivasspor Mehmet'i Satmalı İdi.Para Kazanacaktı Ve İyi Olacaktı Kulüp İçin.Ama Şimdi Hem Aklı Karışmış Bir Mehmet Yıldız,Hemde Gelir Elde Edemeyen Bir Sivas Var.Ve Yaşı 28 Olmuş Bir Futbolcu.Sivasspor'a Bundan Sonra Sanmıyorum Ki Bu Teklifle Kimse Gelsin.İnşallah Diyorum Sivasspor Bu Sene İlk Şampiyonluğunu Tadar.Ama Hiiiç Umudum Yok Açıkcası.Ligin İkinci Yarısı Sivasspor İçin Sancılı Geçecek Kanaatindeyim...Umarım Yanılırım...
Son Olarak Tüm Hemşerilerimi Saygı Ve Sevgiyle Selamlıyor,Divriğideki Akrabalarıma Çok Selam Gönderiyorum...Sağlıcakla Kalın Yiğido Gardaşlarım.
hadi hadi..

sivaslı ayağına yatıp gs amigoluğu yapma burda..

yok hataymış,yok sivas 2.yarıda düşermiş..

yol stadımız varmış,sen hele stadını bitir de öyle konuş,kayseri bile sizden daha önce ve daha modern bir stad yaptı hem de peşkeş çektirerek ve ağlayarak değil erkek gibi,adam gibi..alın teriyle..

paran kadar konuş!!

başkanın olacak zırto,..

-paramız yok,olsa önce kendi futbolcularımızın parasını ödeyeceğiz diyor..

2 kıytırık futbolcu vererek yıldız oyuncu alınsa herkes alır..

neyse,böylesi herkes için hayırlı oldu ve de herkes boyunun ölçüsünü aldı..

elbeyli güney köyü...

selamlar,
lutfiakarcay isimli Üye şimdilik offline Konumundadır