Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Vee Mehmet Yıldız Gitti !..
Alt 30.12.2008, 20:49   #840
onurguner
Yeni Yiğido

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 onurguner FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Vee Mehmet Yıldız Gitti !..

Alıntı:
lutfiakarcay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
sen gs lisin ama takımın hakkında bilgiye sahip değilsin,merak etme ben aynı zamanda sizin takımınızı da takip ederim ve üzerinde uzman sayılırım,sen ve senin gibi gs lilerden daha fazla..

burası sivasspor formu,onun için bu konularda bilgi sahibi ederdim seni ama,kısaca söyleyeyim bi daha yazma bence...

-borcunuz net 290 trilyon,polat ve diğer yöneticileriniz 5 yıllık gelirlerimizi çıkarırsak 97 milyon ytl kalıyor diyerek taraftar ve kamuoyundan gerçeği saklamak istiyorlar ama herkes biliyor ki gs nin giderleri gelirlerinden daha fazla ve her sene 20-25 milyon dolara yakın açık verir!! gelirleri 60 milyon dolar,giderleri 85-90 milyon dolar civarındadır ve önümüzdeki 5 yılda da muhtemel böyle olacaktır,olmaması için ya tamamen bütün sportif branşlardan çekilmesi ve yatırımlarını durdurması ve oyuncu ücretlerini vermemesi gerekir ki böyle bi şey düşünülemez zaten..

-ben bildim bileli bu riva vardır ve de başından beri orası devlet tarafından "sit alanı" ilan edilmiş ve gs ye aynı amaçla devredilmiş bir arazidir ve sadece sportif amaçlı kullanabilen bir arazidir,gs 30 yıldır burayı satar ama niye satamaz,istersen 1 ay önce çıkan gazete haberlerini okur ve devlet ilanını görürsen bunun bir "züğürt tesellisi" olduğunu da anlarsın..polat bunu bildiği için acaba petrol çıkar da bura değerlenir mi diye bekliyor ki o olacak bi iş değil sadece kuruntudur..

-oraya "peşkeş" lafını tüm kamuoyu kullanıyor(gs dışında..)...

haa oraya 5 yıldır verilmeyen izin de fb ve yıldırım ın icazeti ile verilmiştir,ataşehir de kurulacak olan dev spor kompleksi ile saracoğlu nda yapılacak iş merkezleri garantisi alındıktan sonra..yalnız fb bunları kendisi ve sponsorları ile yapıyor,toki yi söğüşleyerek değil..

-mehmet için en hayırlısı olmuştur,gs maçına ve diğer fb bjk maçlarına daha bir motive çıkacaktır..

son olarak burası gs nin durumunu gtartışacak forum değildir,istersen başka yerde yazışırız,diğer forum sakinlerine saygısızlık olmasın..

yine de nazik cevabın için teşekkürler...

bak ama tam çıkıcam yine giderayak bişey demişsin. galatasarayla ilgili bişey yazmıycam herzaman tartışırım ama dediğin gibi forum kirliliği.
tokiyi söğüşlemek demişsin tek bişey diycem biliyorum galatasarayla ilgili yazındca herkes rahatsız olucak banane galatasaraydan diyerek tepki göstericek
buda sizin sitenizden tek söylüycğim bu

Sevgili Yiğidolar Sayın Başbakan Tayyip Erdoğan bugün Sivas'ta idi ve yaklaşık bir saat evvel Hükumet meydanında yapmış olduğu konuşmayı televizyondan dinledim.

Konuşması sırasında Sayın Başbakan Sivas'a geldiği sabah saatlerinden itibaren yeni stadyum konusunda gerekli görüşmeleri yaptıklarını, şuan ki stadyum arazisinin bulunduğu alanın TOKİ'ye devredileceğini, bunun karşılığında da belirlenen en uygun yere kapalı spor salonu ve yeni bir stadyum yapılacağını söyledi.

Bu açıklamalarla birlikte geçen yıldan beri çok sık gündeme gelen Sivas'a yeni ve modern bir stadyum konusu da resmiyete en birinci ağızdan kavuşmuş oldu. Hatırlayacağınız üzre yaklaşık sekiz ay evvel Sayın Valimiz bu konudan bahsetmişti. Ardından milletvekilimiz Hamza Yerlikaya bizzat Başbakan'dan yeni stadyum sözü aldıklarını belirtmişti. Şimdi de Sayın Başbakan'ın kendisi hem bu söylentileri hem de yeni stadyum çalışmalarını kendi ağzıyla kesinleştirmiş ve Sivassporlulara bu müjdeyi vermiş oldu!

Umarım bu forumda şimdi kimse çıkıp 'ya bizim paramız yok, nasıl yapcaz' falan filan gibi saçmalıklardan bahsetmez, Sayın Başbakan'ın da açıklamalarından anlaşılacağı üzre yeni stadyumumuz, Galatasaray kulübü ve Başbakanlık Toplu Konut İdaresi arasında yapılan anlaşmanın bir benzeri ile yapılacak. Hatırlanacağı üzre Ali Sami Yen arazisi TOKİ'ye devredildi ve TOKİ'de Seyrantepe'de Ali Sami Yen arazisi karşılığında GS'ye yeni stadyumunu yapıyor. Biz de bu anlaşmanın bir benzeri ile yeni stadımıza kavuşacağız ve Sivasspor kulübünün bütçesinden tek kuruş harcanmayacak.

Hergeçen gün büyüyen, güçlenen, kurumsallaşan, marka değerini ve tanınırlığını artıran, arkasında daha bilinçli bir taraftar kitlesi oluşturan, tesislerini modernleştiren ve güzelleştiren şanlı Sivasspor kervanı en önemli eksikliklerinden birisini de böylece gidermiş olacak Allah'ın izniyle. Birileri çatlasa da patlasa da bu kervan yürüyecek...

3-4 gündür formunuza ziyaret ettim mehmet yıldız olayı kapandı. tekrar ediyorum galatasaraylılar geldi kaçtı diye bakmayın herşeyi ilk burda duyduk. forumlarımızda bile burası kaynak gösterildi. hepinize iyi forumlar
onurguner isimli Üye şimdilik offline Konumundadır