"Gerrard için büyük fırsat!"
Liverpool'un İspanyol menajeri Rafa Benitez; Kırmızıların Preston North End deplasmanında yapacakları FA Kupası maçının Steven Gerrard için önemli bir fırsat olduğunu ve kaptanın yaşadığı sıkıntılı günleri geride bırakabilmek için futboluna odaklanması gerektiğini ifade etti.
Premier League lideri Liverpool'un İspanyol menajeri Rafa Benitez; Kırmızıların Preston North End deplasmanında yapacakları İngiltere Federasyon Kupası (FA Cup) 3. Tur maçının Steven Gerrard için önemli bir fırsat olduğunu dile getirdi.
Gerrard'ın yaşadığı sıkıntılı günleri geride bırakabilmek için futboluna odaklanması gerektiğine değinen Rafa "Kendisiyle konuştum ve bana yaşadıklarını tüm detaylarıyla anlattı, sonuna kadar yanındayım. Sadece ben ve takım arkadaşları değil, tüm şehir yanında" dedi.
The Guardian Gazetesi'ne konuşan Rafa "Bu olaylar yaşanmamış olsaydı da Steven bu maçta zaten oynayacaktı, mükemmel bir performans sergilediği bu dönemde onu kenarda oturtmak intihar olurdu. Kendisini futboluna verdiği takdirde aşamayacağı sorun yok" dedi.