Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: 2008-2009 sezonu Basketbol haberleri
Alt 10.01.2009, 15:09   #1044
EyüphanAydın
Usta Yiğido

EyüphanAydın - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.269 Mesajına 946 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1322 EyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yok
Standart Cevap: 2008-2009 sezonu Basketbol haberleri

Gallinari, Ağrılardan Şikayetçi

NY Knicks'in İtalyan forveti Danilo Gallinari, sırt ve bel bölgesindeki ağrılarının halen tam olarak geçmediğini ve bu nedenle zaman zaman büyük acılar yaşadığını belirtti.

Bu yıl Knicks'in büyük umutlarla draftta seçtiği ancak sakatlığı nedeniyle de yararlanamadığı Gallinari'nin, uzun bir süredir dinlenmesine karşın halen tam olarak iyileşmediği kaydedildi. Knicks'in efsane oyuncularından Allan Houston ile birlikte özel olarak çalışan İtalyan oyuncu, durumu ile ilgili olarak yapmış olduğu açıklamada, "Zaman zaman halen ağrılar yaşıyorum. Ben mükemmel durumda değilim ve halen de ağrılar hissediyorum. Ancak ilk güne oranla da herşeyin daha iyi olduğunu söyleyebilirim" dedi.

2008 NBA Draftında ilk tur 6.sıradan seçilen Gallinari, henüz takıma bir katkı sağlayamamıştı.
Ümitlerin bittiği yerde
Abdest al ve sabahı bekle...
EyüphanAydın isimli Üye şimdilik offline Konumundadır