Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 16.09.2005, 23:25   #22
Ozancan
Acemi Yiğido

Ozancan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Ozancan isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Alıntı:
sarkislali Nickli Üyeden Alıntı
1,5 Milyon Sivas lidan gele gele 2-3 bin insanmi geldi. Aslinda biz bu maci deplasmanda aldik. Ilk defa canim Sivassporumu TV de seyrettim. Türkiye de olsam tüm maclarina giderim. Sivas imizin kalkinmasi icin en iyi reklami kulübümüz yapiyor neden bundan faydalanmayalim. Eger maca 20000 Yigido gelseydi. Tüm medya bizi konusacakdi. Esas o zaman "Yigido" bir fenomen olacakti. Yazik firsati kacirdik. Bari bundan sonra aklimiz basaimiza gelse. Sivassporuma basarilarin en büyügünü diliyorum. Saygilar ve sevgiler.
Maçtan gelip,ancak yazma fırsatım oldu.Walla burda bas bas bagırdık bir haftadır,imkanı olanlar maça gelsin destek versinler diye,ama maalesef gelenler cok az oldu..Umarım bundan sonra daha cok ilgi gosterilir..Gelirim diyipte gelmeyen cok insan var.Ama bu basarılı soncular geldikce,medya da daha cok yer aldıgımız zaman,Turkiye de ve Dunyanin heryerindeki Sivaslıların ilgiside cıg gibi artacaktır..Macı anlatmaya gerek yok,sesim kısıldı.Ama Sivassporumuz icin herseye deger....Nice guzel ve basarılı gunlere.....
Ozancan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır