Alıntı:
35gürün58 Nickli Üyeden Alıntı
Haklısınız, ben de farkettiğimi yazacaktım ki siz cevap verdiniz. farkına varamamışım, ne de olsa uzun süren bir rahatsızlık geçirdim , bilgisayara bile benim yerime küçük oğlum bakmakta idi yavaş yavaş kendime gelebildim.
Bu durumda buca Belediyesi önü bana daha uygun gibi geliyor, Tansaş önü trafik ve insan yoğunluğundan uygun olmayabilir. Mümkünse belediye önünde buluşmaya çalışalım.
Sevgi ve Saygılarımla
|
Kardeşim geçmiş olsun. Hiç haberimiz olmadı. İnşallah sağlık durumları şimdi daha iyidir. Seni orada maçta görmek bizi mutlu edecek. Gelebilmene sağlığına kavuştuğunu düşünerek sevindim. Otobüste görüşmek üzere.
İlk (Buca'dan) binenlerden ricam arabaya bir Sivasspor bayrağı asarsanız sonraki durakta binecekler arabayı farkedebilsin.
AYK