Tekil Mesaj Gösterimi
Helal be gardaş ya.!!
Alt 17.09.2005, 07:54   #31
superglam
Tecrübeli Yiğido

superglam - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

152 Mesajına 230 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 856 superglam FAZLA SÖZE GEREK YOKsuperglam FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Helal be gardaş ya.!!

Alıntı:
imparator Nickli Üyeden Alıntı
Memleketimden uzaktayım yaklaşık olarak 700 km Kulp daglarında operasyandayım ama ALLAHIMA bin şükür kü sivas sporumu izleyebilme imkanım var. Nasılmı izine geliyorum sivasımın maçlarını gidip Tabibler lokalinde izliyorum çalışmak için Diyarbakır Kulp'a geliyorum izleyebilmek için yeri geliyor nöbetlerimi erteliyebiliyorum elbette bunun karşılıgında çok çalışmak zorunda kalıyorum ama sivasımı izlemek her şeyin ötesinde dagda operasyonlara gitmek pusu atmak çalışmak neticede ekmegimi ben burdan çıkarırıyorum ama genede sivasımı izlemek her şeye bedel geçen hafta Galatarasaray macında yenildik Hakkının eline aldığı topla penaltı verildi kaderde yenilmemiz vardı yenildik ama biz SİVASLIYDIK ne kadar eleştiri gelirse gelsin ben veya bizler sivasımızın arkasındayız olmak ta zorundayız SİVASIMA katkı saglamak için aldığım maaşımı bile gönderirim bizler SİVASLIYIZ bu bereberliği bu ülkede hiç kimse SİVASLILAR kadar bunu kabullenmiş veya SİVASLILAR kadar bilecek konumda değil neden ben fenerbahceliydim ama artık ben SİVASSPORLUYUM ÖLENE KADAR DA BU DEVAM edecek yılların özlemi ALLAHIMA çok şükür geldik çıktık süper lige bu inşallaah dahada iyi günleri görecegiz işte KARDAŞ biz sivaslıyız arabamızın bile plakasını sivastan aldık çünkü inanmışız 58 AU 46. inandık Polis SEFA İNŞALLAAH MEMLEKETİMİZE ÇOK DAHA GÜZEL GÜNLER GELECEK SAYGILARIMLA
helal be gardaş ya. yazdıklarını okuyupta duygulanmamak mümkün değil. Allah yar ve yardımcın olsun.. Senin gibi hemşomuz, senin gibi taraftar olduktan sonra 1 lig kaderimiz olur.

[SIZE=3]Herşey Sivas ve Sivasspor için.. [/SIZE]
superglam isimli Üye şimdilik offline Konumundadır