Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 14.01.2009, 17:36   #50
elleshar
Acemi Yiğido

9 Mesajına 11 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 652 elleshar FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

Alıntı:
pover58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
elleshar arkadaş sen 4 eylül stadının yerini biliyormusun gittin gezdinmi?devlet sivasa stad yapmıyor toki 4 eylül stadının yerine karşılık yeni stad yapacak.devleti burda bir kayıbı yok,velevki olsun sosyal devletin görevi elbet yapmalı,gs ın bende öyle yazdım baş harfleriyle yazılmasına neden tepki koydunuz anlamadım.herkes gs ı sevecek diye bişey yokki.bende eski bir gs lı olarak kısaltılmış şekilde yazıyorum bunda bşey yok.ayrıca fb ts bjk yıda kısaltılmış olarak yazıyoruz,bunda bişey aramak yanlş bence.
kardeşim aynı şeyleri söylüyoruz ben bu yazıyı yazdğımda zaten projeden haberim yoktu benim orda anlatmak istediğim karşılığında bir şey vermeden stad yapmazlar yapmamalılarda.yapmayanıda suçlamamak lazım çünkü burası türkiye şu an herhangi bir anadolu takımına,devlet karşılıksız şekilde stad yapıp hediye etse bütün diğer anadolu klüpleri bu duruma itiraz eder ve haklılarda bir tarafa avantaj sağlanmış oluyor.

diğer lafımıda gs yazanlara demedim o sonuçta bir kısaltmadır laf söylemek komik bi durum oluşturur .ben gese 6s cincon vs gibi terimler kullanan arkadaşlar görüyorum onlar iiçin yazdım ek olark ben herkes galatasarayı sevsinde demedim saygıdan bahsettim saygı göstermek için sevmek gerekmez karşındaki saygı gösteriyorsa diğer tarafında saygı göstermesi gerekir tabi bunlar benim düşüncem
elleshar isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla