Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: süper lig haberleri
Alt 15.01.2009, 14:16   #95
mustafa_kavak58
Usta Yiğido
 
mustafa_kavak58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik Tarihi: 17.01.2007
Yaş: 32
Mesajlar: 3.210
Thanks: 1.032
1.059 Mesajına 1.583 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1029 mustafa_kavak58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart Cevap: süper lig haberleri

Bursaspor'un hırsı üst düzeyde
Bursaspor, Antalya'daki devre arası hazırlıklarını tamamlayarak Bursa'ya döndü.

Bir haftadır Kundu bölgesindeki Kremlin Palace Otel'de kamp yapan Yeşil-Beyazlılar, Antalya'daki son çalışmasını bugün gerçekleştirdi.

Teknik Direktör Ertığrul Sağlam yönetiminde yapılan antrenmanda futbolcular, ısınma hareketlerinin ardından kanatlardan yapılan ortalara, gol vuruşu üzerinde çalıştı. Sakatlığı süren Yenal'ın katılmadığı antrenmanda, genç futbolcu Mumammed de, bir süre sahada çalıştıktan sonra havuzda çalıştı.

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Antalya'daki hazırlık döneminin son derece verimli geçtiğini belirterek, ''Hem zihinsel hem fiziksel anlamda oyuncularımızı ikinci yarının zorluğuna, yoğunluğuna hazırlarken takımda oyuncu kalitesini artırmak için takviye arayışlarımız var. Oyuncularımızın hırsı azmi bizi gelecek adına umutlandırıyor. Fortis Türkiye Kupası'nda Tokatspor ile oynayacağımız maçla ikinci yarıya iyi başlamak istiyoruz. Bu maçı kazanıp lige moralli girmek istiyoruz. Şu anda her şey olumlu gidiyor. Gelecek adına hem taraftarın hem oyuncuların olayı sahiplenmesi adına çok mutluyuz. İnşallah, taraftarlarımızın beklediği güzel günleri göreceğiz. Transferde ise yabancı oyuncu tespitlerimiz var. Şartların oluşmasını bekliyoruz. Kadromuzda Ali Tandoğan ve Tuna var. Yabancı oyuncuların da geleceğini düşünürsek bir yoğunluk oluştu. Bu yoğunluğu gidermek için de yetenekli gelecek vaad eden oyuncularımızı kendilerini geliştirebilecekleri kulüplere vermeyi düşünüyoruz'' dedi.

Sağlam, Aydın Karabulut'un ise Bursaspor'a gelmeyeceğini ifade etti.

Beşiktaş'tan transfer edilen tecrübeli futbolcu Ali Tandoğan da, ''Bursaspor'a alıştım. Takım arkadaşlarımız, bizi bir anda aralarına aldılar. Güzel bir takıma geldik. İsteyerek geldiğimiz bir takım. İnsan istemediği bir takıma gittiği zaman moral ve motivasyon olarak iyi olmaz. Biz buraya isteyerek ve seve seve geldik. Coşkulu Bursapor taraftarıyla, bir an önce buluşmak istiyoruz'' diye konuştu.

Yeni transferlerden Tuna Üzümcü ise, ''Bursapor'a kısa bir süre önce katıldık. Çok iyi bir ortam var. Büyükler küçükler çok iyi anlaşıyor. Biz de aralarına aldılar, bir sıkıntı yaşamadık. Bundan sonra hep beraber Bursaspor'un başarısı için mücadele vereceğiz'' dedi.

Yeşil-beyazlılar, Antalya'dan özel uçakla saat 15.00'te Bursa'ya hareket etti.
mustafa_kavak58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla