Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: G.Saray maçı İstanbul'da oynansın mı?
Alt 15.01.2009, 22:19   #52
gül5858
Usta Yiğido

gül5858 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

662 Mesajına 1.291 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 719 gül5858 FAZLA SÖZE GEREK YOKgül5858 FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Cevap: G.Saray maçı İstanbul'da oynansın mı?

--------------------------------------------------------------------------------

Neden yani bütün s.spor maçları sivas 4 eylül Sıtadında oynamasın.ki.
Bütün mesele sivasın hava şartlarıysa bazı futbolcularımız bu hava şartlarına alışkın olması lazım.Demi yani çok saçma ya taraftarsız maç 100 50 kaybetmek demek olduğunun.Farkında olmayanlarmı var.
Bu risk alınmamalı kesinlie. S.spor ne sahalarda ne karlarda ne buzlarda oynamadıki bu günmü oynamasın.Ve oynayamasın.
Ben bir Sivaslı ve S.Sporlu taraftar olarak bunun gündemde bile olmasından rahatsızım.Ve Yüksekovada duyduğum bir s.spor maçından bahsedeyim.
S.SPOR TARİHİ TAM OLARAK BİLMİYORUM HAKKARİ YÜKSEKOVADA MAÇ YAPILMIŞ BUNU YÜKSEKOVALI BİR OKUL MÜDÜRÜNDEN DUYMUŞTUM
YÜKSEKOVALILAR MAÇA BİR HAFTA KALA SAHAYA HORTUNLA SULAMIŞLAR VE BUZ TUTMUŞ BÜTÜNÜYLE AMAÇ S.SPORUN FUTBOLCULARI OYNAYAMASIN DİYE SANKİ BİZİMKİLER HİÇ KAR GÖRMEMİŞ HEPİMİZ ANADOLU COCUĞUYUZ VE S.SPOR O MAÇI 8.0 KAZANMIŞ ARKADAŞLAR
VE ŞİMDİ SÖYLÜYORLAR BİZ BÖYLE YAPTIK AMA S.SPOR HEMDE 8 GOL ATTI GİTTİ DİYE BUDA ONLARA KAPAK OLSUN VE ONLAR GİBİ DÜŞÜNENLERE
ŞU AN İLK SIRADA OLMASI S.SPORUN GURUR VERİCİ
BENİ ÜZEN BİR KONU TLV YON KANALLARININ SPOR HABERLERİNDE SADECE 4 TAKIMDAN BAŞKA YAYIN YOK YANİ DÜŞÜNÜN LİGDE BAŞTA OLAN S.SPORDAN BAHSETMEMESİ BENİ ÜZÜYOR BU GİBİ ZİHNİYETLER ARTIK DEĞİŞSİN VE BİZ TARAFTARLAR SESİMİZİ HERYERE DUYURALIM
BEYAZ KIRMIZI SİVAS.SPOR ANADOLU YILDIZI
gül5858 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı gül5858'a Teşekkür Ediyor...