Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: süper lig haberleri
Alt 18.01.2009, 16:47   #166
mustafa_kavak58
Usta Yiğido

mustafa_kavak58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.059 Mesajına 1.583 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1030 mustafa_kavak58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart Cevap: süper lig haberleri

Trabzonspor'dan bayanlara ziyaret
Trabzonsporlu futbolcular Egemen Korkmaz, Isaac Promise ve Barış Memiş, bayan taraftarların organize ettiği bayanlar gününe katıldı.

Trabzonspor Kamp Eğitim Merkezi'nde düzenlenen bayanlar gününde Bordo-mavili futbolculardan Egemen Korkmaz, Isaac ve Barış Memiş bayan taraftarlarla buluştu. Etkinliğe eşi ve minik kızı Ezginaz ile birlikte katılan tecrübeli defans oyuncusu Egemen Korkmaz, Trabzon'da olmaktan çok mutlu olduğunu söyledi.

Daha önce başka takımlarda oynadığını, ancak bayan taraftar potansiyelini ilk kez Trabzonspor'da gördüğünü ifade eden Egemen Korkmaz, "Trabzon'da ve böyle bir ortamda bulunduğumuz için çok mutluyuz. Daha önce de başka takımlarda oynadım, ancak bayan taraftar potansiyelini ilk kez burada görüyorum. Bundan önce olduğu gibi bundan sonra taraftarlarımızın desteğini takım olarak sürekli yanımızda görmek istiyoruz" dedi.

Egemen Korkmaz, konuşmasının ardından etkinlikte düzenlenen çekilişi kızı Ezginaz ile birlikte yaptı. Bordo-mavili futbolcular, bayan taraftarlarla bol bol fotoğraf çektirdi ve onlara imza dağıttı. Daha sonra düzenlenen kokteylde Trabzonspor pastası kesilerek şampiyonluk temennisinde bulunuldu.
mustafa_kavak58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla