Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Yiğidolarımızı Değerlendirelim
Alt 20.01.2009, 10:59   #8
eftelya
Yeni Yiğido

eftelya - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

10 Mesajına 21 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 608 eftelya FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Yiğidolarımızı Değerlendirelim

Michael Petkovic :
istikrarsız bi grafiği olduğunu düşünüyorum.. bazen çok iyi bazen çok kötü.. dileğim ikinci yarıda formda olması.. hala galatasaraydan yediği 5 gol geliyor petkoviç denince aklıma

Akin Vardar :
Bence kalede olması gereken isim..

Mamadou Diallo :
süperligdeki birçok takımda 11 de oynayabilecek kapasitede ama sivasımda daha kaliteli stoperler var.. defansımıza güç katan isimlerden

Hayrettin Yerlikaya :
sivaslı olması kredisini yükseltiyor olsada, faruk o formayı daha çok hakediyor bence

Sedat Bayrak :
en güçlü yerimiz defansımıza güç katan isimlerden, rekabet dahada kaliteyi artıracaktır, sevmediğim yanları; topları çoğu zaman rastgele savurması ve çok itiraz etmesi..

Murat Sözgelmez :
tek forma 3 kaliteli oyuncu bence o formayı şu anda sedat ve dialloyagöre daha çok hak ediyor.

Fábio Bilica :
number one gider gol atar, gelir çizgiden top çıkarır, güçlü, hızlı, hırslı, golcü, sempatik, teknik kısaca "sevgili" ... en çok hoşuma giden tarafı defansta yaptığı çalımları

Abdurrahman Dereli :
apo varsa sağ defans, orta saha ve forvete gerek yok seyretmekten insanın başı dönüyor..

İbrahim Dağaşan :
süperligin iyi bizim sıradan oyuncularımızdan, takım oyununa katkısı olumlu..

Musa Aydın :
yakışıklı yakışıklı gol lazım golcüler suskun mu, no problem

Muhammet Ali Kurtuluş :
artık miadını tamaladı diye düşünüyorum, saha içinde vereceklerinden ziyade abiiğinden faydalanmakta daha çok yarar var diye düşünüyorum..

Konfory Sylla :
en çok topu alıp kimsenin beklemediği anlardaki çalımlarını seviyorum sylla takımımızın değişmezlerinden en çok yorulanlarından.. şampiyonlukta katkısı çok olacak..

Sezer Badur :
çok övülmesine rağmen ben oyununundan genel anlamda memnun değilim.. ama fb ye attığı gol sonrasında bi yıllık krediside yok değil

Onur Tuncer :
iyi bir yedek..

Sergio Oliviera :
umutluyduk çok.. pek fazla oynadığını göremedik..

Faruk Bayar :
sağda apo solda faruk, oynadığı maçlarda çok etkili olmasına rağmen hayrettin 11 de, yapacak bi şey yok..

Pini Felix Balili :
bu ifade yeter onu anlatmaya... iyiki bizlesin pini..

Herve Tum :
hoca baktı forvette olmuyor güçlü fiziği ile farklı bi rol verdi tuma.. şimdi hem daha faydalı hem daha golcü

Mehmet Yıldız :
ilk yarıdaki formunu devam ettirmesi en büyük dileğim.. korkmuyorda değilim aksi için..
eftelya isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda eftelya'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...