Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: İzmirli Yiğidolar Manisa-Sivasspor maç foto
Alt 21.01.2009, 14:41   #39
Rallim58
Gast

Standart Cevap: İzmirli Yiğidolar Manisa-Sivasspor maç foto

Manisa karşılaşmasının organizasyonunda emeği geçen başta izmirliyigido (Yalçın kardeşime) ve güven3558 (gerçek kardeşim) olmak üzere tüm katılımcıları tebrik ediyorum. Özel olarak biricik yiğenim Güven'imi de...

Müsabakayı izlerken sizleri ekrandan yakın planda da izledik. Şimdi orda olmak vardı diye şarkıyı mırıldanmadık değiliz. Böylesi organizasyonların, hemşehrilerimizin kaynaşması ve sosyal aktivite adına güzelliklerin devam edeceğini görüyoruz. Sevinçler paylaştıkça artar, hüzünler paylaştıkça azalır.. Rabbim daima sevinçlerinizi artırması dileklerimle...

Resimlerdeki kaliteden Yalçın kardeşime, sayfaya sunumdaki zerafetinden de fulya kızımıza tekrar tebrik ve teşekkür ediyorum

Müsabaka sonrası taraftarın davetini bizler ekrandan duymadık ancak; takımın hemen içeri girmesini o an biz burda ekran önünde eleştirerek tepki gösterdik. Nezaket gereği takımını desteklemeye gelen taraftarlar daima, teşekkür amaçlı karşılıklı alkışlanır. Müsabaka sonucu ne olursa olsun bu bir nezaket kuralıdır. Bu kuralında bir gün değişmez kurallar arasında yer alacağını ümit ediyorum..

Taraftarlarımızın; davetine icabet etmeyen takımımızı bu tavrından dolayı eleştiriyor, üzüntülerimi iletiyorum...

N O T : Şu anda Sivas'ımızda bulunan Sitemiz Ceo'su Ertuğrul ile Türkiye sorumlumuz GüNaY (Osman'ımı) ikna edersem Sivasspor-GS maçından görüntüleri de biz atarız inşaallah
Bu Konuda 'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...