Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Aslan'ın gözyaşları
Alt 24.01.2009, 01:20   #58
elleshar
Acemi Yiğido

9 Mesajına 11 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 652 elleshar FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Aslan'ın gözyaşları

Alıntı:
izmirliyigido Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Canım kardeşim yaşın kaç bilmiyorum ama ağzında sakız gibi geveleyip durma. Stoperde stoper....... Geçen sene bizim eksiklerimizi ne biz, ne de Bülent Uygun ağzına alıpta bahane üretmedi. Büyük takımsanız 3 kulvarda yarışıyorsanız bunlarında futbolun içinde olduğunu unutmamanız gerekir. Onun için artık bunu yazıp durma.

Diğeride biz yazara ve gazeteye şakşakçılık yapmıyoruz. Sadece yıllardır sesimizi duyuran olmadığı için, duyuran kişilere minnetimizi ve teşekkürlerimizi ifade ediyoruz.

Diğer bir konuda sayaç Sivas'ta. Eğer Sivas'ta kamuoyu yapma cesaretin varsa son 4 yılda 3 takımı tutan kaç kişi artık gerçek özbenliğine dönmüştür görebilirsin. Ki, bu daha elimizde başarı olmadan böyle, Şampiyon olduğumuz işin rengi daha da değişecektir.

Canım kardeşim birkez daha söyleyeyim. Biz sitemize gelen ve yorum yapanlara her zaman hoşgörü ile bakarız. Ama sataşma, hakaret ve arabozuculuk içermemek şartıyla. Çünkü burası öyle senin bildiğin taraftar sitelerine benzemez. Burada küfür, hakaret ve aşağılama bulamazsın. O amaçla gelen olursa o zaman o kişilerin yorumu silinir ve kaldırılır. Aksi halde her türlü tartışabiliriz. BİZİM BÜTÜN TAKIMLARIN TARAFTARLARINA SAYGIMIZ VE SEVGİMİZ VARDIR. SINIRLARI ZORLAMADIKLARI MÜDDETÇE..

AYK
biz bahane ediyormuyuz hayır benim azımdan size yenilirsek eskikler yüzünden olur tarzı bir lafmı söyledim.bu sizin kendi kafanızda kurduğunuz bir şey biz her gazetenin yazdığını kaale almayız kimileri sakatlar var diye yenildik derken biz kendi içimizde biliriz neden yenildiğini takımımızın.3 kulvardada yarışıyoruz diye bir mevkiye 8 tane adam mı bulundurmamız gerekir senin mantığına göre ? sesinizi duyurmasına hiç bir şey demiyorum fakat fanatikçe yazıları eleştiriyorum sokak muhabbeti gibi yazı yazmalarını eleştiriyorum.3 büyükler zaten sivasa giden taraftarın peşine düşcek kadar az taraftar kitlesine sahip doğru sendeki sayaç hakikaten sadece sivasda varmış diğer şehirlerdekileri sayamıyor hakaret ettiğimi düşünmense ilginç futbol bilgisinin olmadığını düşünemem kendi düşüncemdir ki bunu hakaret olarak görüyorsanız ikimizn hakaret kavramları arasında fark var.
elleshar isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla