Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Kayserispor'dan Sivas'a kutlama
Alt 24.01.2009, 11:13   #236
etzel1967
Usta Yiğido

483 Mesajına 869 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 867 etzel1967 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Kayserispor'dan Sivas'a kutlama

Alıntı:
hepburdayız Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
kardeşim ben gördüğümü söylüyorum,çok samimi arkadaşlarım var kayserli,trabzonlu,cidden böyle bi bakış açısı var.inanın ben kayseri türkiye kupasını alınca deli gibi sevindim,ama adamlar sivas şampiyon olcak diye ödleri patlıyor..hatta kayserili arkadaşımın biri hem gsli hem kayserili,geçen sene şampiyonluk maçında gyi tuttu,lafa gelince herkes anadoludan bi şampiyon çıksa diyor,ama unutmayınki bugün anadoludan bazı klupler şampiyonluk kelimesinin ş'sini cesaret edip ağızlarına alabiliyorlarsa bunun nedeni sivasspordur..bu cesareti tüm anadoluya yaydık çok şükür..gerisi izimizden gelsin yeter..bi olmasakta sorun değil ama yeter artık 3 şampiyonlu lig dönemi bıktık..
bu da madalyonun öbür yüzü tabi...teselilerin yüzde doksanbeşi sivas olacağına fener olsun diyor...bu da yıllardır "anadolu" diye tutturdukları yalanı suratlarına vuruyor...belki yüzde beşlik bir azınlık vardır biz olamazsak sivas olsun diyen...onları da canı gönülden selamlıyorum...kayseriye gelince, bunların yarısı gerçekten bizim şampiyonluğumuzu isterken, diğer yarısı da sivas olmasın ama kim olursa olsun diyen zihniyetten...belli ki bu kesimin ciddi anlamda sivastan bir kuyruk acısı var...fakat bizi destekleyen gurubu nazara alıp diğerleri yok saymak en doğrusu...ben trabzonsporun asla şampiyon olmasını istemiyorum en azından bize karşı mevcut yamuk bakışaçıları düzelene kadar...ancak kayserililerin içinde bulunan ve sayıca az olmayan aklı başında insanları düşünerek kayserinin şampiyon olmasını isterim, tabi biz olmazsak...bir de kayserispor taraftarı 1 milyona yakın şehir nüfusuna ve maddi gücüne rağmen o muhteşem stadı doldurabilecek mi çok merak ediyorum...umarım içlerindeki gese sevgisini bırakıp takımlarına sahip çıkarlar...tıpkı bizim içimizdeki istanbul sevdalıları gibi...bu arada kayserinin üçtebir nüfusuna sahip sivas şehri insanının her en kötü maçta bile stadın yarıdan fazlasını doldurduklarını dikkate alırsa kendini aşağılamayı marifet sayan arkadaşların da birazıcık dikkatini çekmiş olabiliriz...
etzel1967 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda etzel1967'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...