Cevap: Maçı Değerlendirelim
Maçın ilk yarısı genellikle ortasaha mücadelesi şeklinde geçti.Sivasspor ilk yarıda rakibi kontrol etti.Çünkü yapılacak bir hata takımın gol yemesine ve moralman çökmesine yol açabilirdi.Onun için kontrolü elden hiç bırakmadılar.2.yarıda rakip hem 10 kişi kaldı hem de oyundan düştü.Orta saha Sivassporun eline geçince goller ardı ardına gelmeye başladı.Sivassporlu oyuncular biraz daha dikkatli olup ofsayta düşmeseler ve yakalanan pozisyonlarda cömertce de harcanmasa maç çok daha farklı skorla bitebilirdi.Bir de bizim tarftarlardan bazılarını hiç anlayamıyorum.Bazı arkadaşlar TUM'a kafayı takmışlar.Adam bu maçta çıkana kadar sahada basmadık yer bırakmadı.Zaten bu maçta sakat sakat oynadı.Görevini de gayet iyi yaptı.Sevgili arkadaşlar bu arkadaş forvetten ziyade forvete yardım eden ortasaha oyuncusu görevini yapıyor.Aynı zamanda defansa da yardım ediyor. Tum futbol hayatı boyunca hiç oynamadığı bir mevkide görev yapıyor.Bülent Hoca kendisinden gayet memnun.Tum'u g.s maçına yetiştirmek için adeta seferberlik ilan etti.Lütfen yorumlarıma biraz dikkat edelim.Bu takıma general değil savaşcı asker lazım.Tum da bu savaşcılardan biri.Umarım takımız galibiyet serilerine devam eder.ÇÜNKÜ SİVASSPOR İÇİN LİG DAHA YENİ BAŞLIYOR....HERŞEY SİVAS İÇİN........
|